.
.

Europese leider in LED verlichting

Verzending gratis vanaf € (incl. BTW)

 • 5% korting op 1e bestelling bij aanmelden

 • Garantie tot 5 jaar

Online winkel voor verlichting en lampen Ledkia.com

Ben je een professional?

Krijg betere prijzen

Zoek hier naar uw product

Stoombuis TUV T8 UVC Kiemdodende PHILIPS 36W 120 cm Desinfectie met aanwezigheidsdetector + PHILIPS armatuur

Ref: 71322 / KT-RGLT-BLSTR-TB-T8-36W-1200

Was eerst

Prijs niet beschikbaar

Zullen wij u bellen?
GRATIS

Stoombuis TUV T8 UVC Kiemdodende PHILIPS 36W 120 cm Desinfectie met aanwezigheidsdetector + PHILIPS armatuur

Ref: 71322 / KT-RGLT-BLSTR-TB-T8-36W-1200

 • 36 W
 • IP20
 • 220-240V AC
 • 50-60 Hz
 • 50x30x1200 mm
 • 2 Jaar
 • UKCA
 • Aluminium, Kristalglas
 • UV-C
 • 15.000 Uren
 • Driver
 • Binnen

Vergelijkbare producten

Omschrijving Stoombuis TUV T8 UVC Kiemdodende PHILIPS 36W 120 cm Desinfectie met aanwezigheidsdetector + PHILIPS armatuur

De Stoombuis TUV T8 UVC Kiemdodende PHILIPS 36W  120 cm Desinfectie en Sterilisatie is een speciale buis die uitzendt in de ultraviolette golflengte. Al zijn licht is geconcentreerd in de 253 nanometer, bekend als de UV-C-band. Het ultraviolette licht met korte golf UV-C breekt en verstoort het cellulaire DNA en heeft bijgevolg een sterke kiemdodende werking die alle soorten bacteriën, virussen, schimmels en andere ziektekiemen doodt of inactiveert. Volgens deze studie in het tijdschrift Nature: Wanneer in een testrapport wordt aangetoond dat een ultraviolette lamp bacteriën doodt, kunnen we bijgevolg stellen dat ze ook virussen doodt omdat hun celwand veel zwakker is.

Kenmerken van de  Stoombuis TUV T8 UVC Kiemdodende PHILIPS 36W  120 cm Desinfectie en Sterilisatie  met aanwezigheidsdetector + PHILIPS armatuur

Dit product is zo ontworpen dat het alles bevat wat nodig is om als kiemdodende buis te functioneren. De strip bevat een elektronische ballast, om de stoombuis te voorzien van de nodige piekspanning om op te starten. Zo is de installatie ervan zeer eenvoudig, we hoeven de strip alleen maar aan het 220VAC-net te koppelen.

Aangezien deze buizen een sterke antibacteriële werking hebben en het cel-DNA verstoren, is een aanwezigheidsdetector opgenomen met een speciale configuratie, ontworpen voor UVC-kiemdodende buizen. Het product wordt alleen ingeschakeld wanneer het geen aanwezigheid detecteert op de plaats waar het is geïnstalleerd. De strip met buis wordt bijvoorbeeld geïnstalleerd in een wachtkamer of kleedkamer. Zodra een persoon de kamer binnenkomt, schakelt de buis uit en voorkomt schade aan de huid en de ogen van de persoon. Als ze de kamer verlaten, wordt de buis automatisch ingeschakeld om alle bacteriën of virussen die ze hebben achtergelaten te doden. De buis moet de nodige tijd inwerken om een kiemdodende werking te hebben.


Toepassingen van de Stoombuis TUV T8 UVC Kiemdodende PHILIPS 36W  120 cm Desinfectie en Sterilisatie  met aanwezigheidsdetector + PHILIPS armatuur

Kiemdodende buizen worden gebruikt voor het desinfecteren en steriliseren van laboratoriumwerkcabines, oppervlakken in ziekenhuizen, sanitaire instrumenten, maskers, bacteriologisch onderzoek, farmaceutische processen, airconditioningsystemen en koelruimten.

Een ander belangrijk toepassingsgebied is de desinfectie van drinkwater, afvalwater en de zuivering van zwembaden, fonteinen en vijvers, omdat het de vorming van algen voorkomt.

Deze buislamp kan ziektekiemen in een ruimte van ongeveer 30 m³ in 60 minuten doden, en kan ook worden gebruikt om wachtkamers, gangen, openbare toiletten, enz. te desinfecteren. Om te voorkomen dat mensen aan dit soort licht worden blootgesteld, adviseren wij de installatie van aanwezigheidsmelders en timers, die u vindt in de rubriek accessoires.


                                  LET OP !!!


Deze armaturen vallen onder risicogroep 3 en moeten daarom altijd worden gehanteerd en gebruikt met een UVC-ultravioletbeschermingsbril. Blootstelling aan ultraviolet licht veroorzaakt ernstige oog- en huidschade.
Omdat het een stoombuis is, is een externe starter of elektronische ballast nodig, die al in het product is inbegrepen.

Bekijk het garantiebeleid en de voorwaarden van Philips.

Eigenschappen Stoombuis TUV T8 UVC Kiemdodende PHILIPS 36W 120 cm Desinfectie met aanwezigheidsdetector + PHILIPS armatuur

Vermogen: 36 W
Voltage: 220-240V AC
Frequentie: 50-60 Hz
Elektrische Veiligheidsklasse: II
Fitting: T8
Kleurtemperatuur: UV-C
Gebruik: Binnen
IP Beschermingsfactor: IP20
Materiaal: Aluminium, Kristalglas
Montage: Opbouw
Afmetingen: 50x30x1200 mm
Hoogte: 50 mm
Breedte: 30 mm
Lengte: 1200 mm
Inclusief: Driver
Levensduur: 15.000 Uren
Garantie: 2 Jaar
Certificaten: UKCA, CE & RoHS
Merkcomponent LUMILEDS
Druk niet op BACK of REFRESH tijdens de verwerking...