Gratis verzending vanaf

    Ontvang 5% korting op je eerste bestelling

    Garantie tot 5 jaar

    Contact

LED-Buizen 60cm

Image
9 producten
Sorteer
Bestsellers

Onze uitgelichte producten van LED-Buizen 60cm

9 producten

Merken gerelateerd aan deze categorie

Over ons LED-Buizen 60cm

Maak een permanente beweging naar LED -verlichting met onze buislichten van 60 cm. Ze zijn perfect voor het vervangen van de klassieke fluorescerende buizen in uw huis of bedrijf en het omarmen van de eindeloze voordelen die LED -verlichting met zich meebrengt.

De LED -buizen zijn momenteel het meest gebruikte LED -buislichtmodel, omdat ze langer meegaan en energiezuiniger zijn dan andere modellen op de markt. Dankzij de intensiteit van het licht dat ze projecteren, zijn ze bijzonder geschikt voor gebruik in de gebieden van het huis waarin u een goede hoeveelheid licht nodig hebt.

Onze LED -buislichten van 60 cm zijn de kleine LED -buizen in termen van grootte uit de serie, ze bevatten een zijaansluiting die de installatie vergemakkelijkt en maakt ze extreem gemakkelijk om in te voegen en te verwijderen. Ze zijn de optimale grootte voor gebruik in keukens en badkamers.

Spaties en kamers aanbevolen voor 60 cm LED -buislichten

Boven de badkamerspiegel zijn 60 cm LED -buislichten hier ideaal, omdat ze de perfecte maat hebben voor gebruik als extra lichtbronnen en een natuurlijk alternatief worden voor LED -spiegels met opgenomen licht. LED-buislichten van 60 cm stoten krachtig en sterk licht uit, waardoor het comfortabeler voor u is als het gaat om het aanbrengen van make-up of scheren.

De modellen met IP44 kunnen in de badkamer worden gebruikt zonder de noodzaak van specifieke lichtfittingen, omdat ze zijn ontworpen om de vochtigheid te weerstaan ​​die meestal in deze ruimtes wordt geproduceerd.

Als u op zoek bent naar de perfecte lichtbron om uw maaltijden te bereiden en te helpen met meer delicate taken in de keuken, raden wij u aan om onze 60 cm LED -buislichten op het plafond te plaatsen om een ​​gelijkmatige verdeling van licht te bereiken.

De LED -buislichten van 60 cm bieden een lichtproductie van maximaal 1980 lumen, wat betekent dat u ze zelfs kunt gebruiken om met name donkere delen van uw huis te verlichten, zoals een bezemkast, voorraadkast of opslagkast.

In een studie- of kantoorruimte is de helderheid van het licht dat wordt uitgestraald door onze 60 cm LED -buislichten geschikt om te helpen bij het schrijven, lezen en om elke andere taak uit te voeren waarbij de ogen gedurende lange tijd worden gericht. Bovendien flitsen ze niet of buzz, wat helpt bij de concentratie.