Gratis verzending vanaf

    Een team van specialisten tot uw dienst

    Garantie tot 5 jaar

    Contact
|Een team van specialisten tot uw dienst

Bombillas LED R7S

Image
7 producten
Sorteer
Bestsellers

Onze uitgelichte producten van Bombillas LED R7S

7 producten

Merken gerelateerd aan deze categorie

Over ons Bombillas LED R7S

R7S LED -lampen zijn in hun kleine maat een aantal geweldige functies die ze onderscheiden van traditionele R7S -lampen. Ook wel lineaire LED -lampen genoemd, ze bieden een zeer efficiënte verlichting die erg nuttig zal zijn voor taken waarvoor u uw ogen moet concentreren, zoals lezen, tekenen of breien.

Dankzij de intensiteit en kwaliteit van het licht dat ze projecteren, dat veel beter is dan die van conventionele lineaire lampen, worden R7S LED -lampen vaak gebruikt als een algemene lichtbron in vloerlampen, maar ook als een specifieke lichtbron voor kleine tafellampen of Zelfs in lineaire LED -schijnwerpers voor buitengebruik.

De voordelen spreken voor zichzelf: door te kiezen voor R7S lineaire LED-lampen, hebt u een krachtige, duurzame en langdurige lichtbron die ook minder elektriciteit verbruikt dan conventionele lichtbronnen.

Wat zijn de voordelen van het vervangen van halogeenbollen door R7S LED -lampen?

LED -verlichtingssystemen hebben, naast het gebruik van minder elektriciteit, het extra voordeel dat ze niet oververhit raken zoals traditionele gloeilampen. Als u langdurig een bijzonder krachtige LED -lamp gaat gebruiken, kunt u een koellichaam als extra maatregel installeren, omdat deze armaturen in het algemeen een stabiele temperatuur behouden, ongeacht hun kracht.

Dit, en maakt ze ook veiliger van mogelijke ongevallen, maakt R7S LED -lampen een zeer goede lichtbron voor leeslampen, omdat ze u meer dan genoeg licht bieden om te lezen of te schrijven zonder zich warm te voelen.

Kan ik R7S LED -lampen gebruiken bij buitenverlichting?

U kunt R7S LED -lampen gebruiken in buitenlampen of tuinverlichting, maar u moet zich bewust zijn van bepaalde voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat zij een veiligheidsrisico niet verslechteren of vormen.

Houd er rekening mee dat onze R7S LED -lampen IP20 zijn die zijn beoordeeld om ze adequaat te beschermen tegen vaste elementen zoals stofdeeltjes en andere objecten in de lucht. Ze hebben echter geen specifieke vochtbescherming om ze uit de regen te houden.

Als u echter een buitenlicht hebt die R7S -halogeenbollen gebruikt, kunt u ze vervangen door onze R7S LED -lampen.