.

Europese leider in LED verlichting

Verzending gratis vanaf 24,95 € (IVA incl.)

  • 5% korting op 1e bestelling bij aanmelden

  • Garantie tot 5 jaar

.
Online winkel voor verlichting en lampen Ledkia.com

Ben je een professional?

Krijg betere prijzen

Zoek hier naar uw product

Filtert op

Resultaten filteren

Prijs
3
15
Reset deze groep
Vermogen (W)
5 W
22 W
Reset deze groep
Buislengte
Reset deze groep
Materialen
Reset deze groep
Fitting
Reset deze groep
Lumen
500 lm
2860 lm
Reset deze groep
Stralingshoek
120
300
Reset deze groep
Onze merken

Onze merken

Bekijk het volledige assortiment

Nieuwigheden Decoratie

Ontdek de nieuwe trends

Onze aanbevolen producten zijn Armatuur LED

1 - 13 van de 13 producten

De LED-Armaturen dienen als lamphouders voor LED-buizen en bieden u de voordelen van deze verlichtingstechnologie in aspecten zoals een lager verbruik of meer respect voor het milieu door geen giftige of gevaarlijke materialen voor mensen te gebruiken.

Bij LEDKIA hebben we modellen van LED Armaturen die compatibel zijn met LED T8 buizen en LED T5 buizen, of ze nu aan de zijkant zijn aangesloten of aan beide uiteinden worden gevoed. Onze producten zijn CE- en RoHS-gecertificeerd om hun kwaliteit en de afwezigheid van toxische of gevaarlijke materialen onder hun componenten te garanderen.

LED-Armaturen zijn een ideale optie om traditionele fluorescentiebuizen te vervangen en zorgen voor een verdere besparing op uw elektriciteitsrekening door een lager verbruik en een langere levensduur van dit soort armaturen in vergelijking met conventionele.

In onze online catalogus vindt u specifieke specificaties over afmetingen, vermogen, lichtsterkte en prijzen, zodat u het juiste model kunt kiezen. Met of zonder schakelaar, met of zonder kabel, T5 of T8, enz. Er staat een ideaal model voor u klaar in onze winkel.

Wat zijn de voordelen van LED-Armaturen?

LED-Armaturen hebben vier belangrijke voordelen, die hieronder worden samengevat.

Eenvoudige installatie en onderhoud

De installatie van dit type LED-verlichting kan op eenvoudige wijze gebeuren met behulp van magneten, plakstrips of schroeven. In ieder geval is het een eenvoudig uit te voeren installatie met weinig of geen onderhoudskosten die u zelf kunt uitvoeren.

Met name de modellen van snoerloze LED-strips kunnen, gezien hun eenvoud van installatie, moeilijk bereikbare plaatsen bereiken, zoals de eerder genoemde laden of meubels met veel diepte waar men anders moeilijk bij kan.

Huishoudelijk, commercieel en industrieel gebruik

Het gebruik van LED-Armaturen is niet beperkt tot de huiselijke omgeving. Zoals we al hebben vermeld, worden ze ook aanbevolen voor rekken en vitrines, waardoor ze een ideale optie zijn voor de industrie of voor bedrijven die hun producten aan klanten tonen.

Van alle soorten winkels - bekijk onze speciale LED-buizen voor slagers - tot bars of cafés, bij efectoLED hebben we specifieke oplossingen voor u.

Druk niet op BACK of REFRESH tijdens de verwerking...