.

Europese leider in LED verlichting

Verzending gratis vanaf 24,95 € (IVA incl.)

  • 5% korting op 1e bestelling bij aanmelden

  • Garantie tot 5 jaar

.
Online winkel voor verlichting en lampen Ledkia.com

Ben je een professional?

Krijg betere prijzen

Zoek hier naar uw product

Filtert op

Resultaten filteren

Prijs
9
120
Reset deze groep
Vermogen (W)
18 W
24 W
Reset deze groep
Buislengte
Reset deze groep
Materialen
Reset deze groep
Fitting
Reset deze groep
Bewegingssensor
Reset deze groep
Lumen
1920 lm
2880 lm
Reset deze groep
Stralingshoek
120
300
Reset deze groep
Marken
Reset deze groep
Onze merken

Onze merken

Bekijk het volledige assortiment

Nieuwigheden Decoratie

Ontdek de nieuwe trends

Onze aanbevolen producten zijn LED-Buizen 150cm

1 - 9 van de 9 producten

Doe je beetje voor duurzame verlichting en bespaar je elektriciteitsrekening door het oude systeem van fluorescerende buislichten in je huis, bedrijf of garage te vervangen door onze LED -buislichten van 150 cm.

Hun grote omvang en lichtintensiteit maken onze LED -buislichten van 150 cm een ​​van de meest aanbevolen opties op de markt als het gaat om het verlichten van grote ruimtes met hoge plafonds die vanwege hun kenmerken 24 uur per dag licht nodig hebben.

Ze kunnen niet eenvoudiger en intuïtiever zijn om te installeren; Onze LED -buislichten van 150 cm bevatten een gemarkeerde zijaansluiting die rechtstreeks op het net wordt aangesloten en geen extra apparaten nodig heeft om de spanning in evenwicht te brengen of te beperken: eenmaal aangesloten, zullen ze beginnen te verlichten.

Als u op zoek bent naar een specifiek model van 150 cm LED -buislichten, aarzel dan niet om een ​​kijkje te nemen in onze online catalogus, die LED -buislichten van verschillende krachten bevat, gemaakt met materialen zoals glas of aluminium, en in staat om licht uit te laten van maximaal 2.860 lumen.

Bovendien bevatten sommige van onze modellen IP44 -bescherming waarmee ze efficiënt kunnen werken in buitenruimtes of in structuren waar enige vochtigheid kan zijn.

Zoek naar het LED -buislicht dat het beste bij u past, kies aspecten zoals de lichttemperatuur, IP -bescherming of de mate van diafragma en begin nu te genieten van de voordelen van onze producten.

Ruimtes en kamers aanbevolen voor LED -buislichten van 150 cm.

De lengte en duurzaamheid van onze LED -buislichten van 150 cm maken ze bijzonder geschikt voor gebruik in landbouw- of industriële gebouwen die de lichten gedurende lange tijd continu moeten ingeschakeld.

Dit omvat fabrieken, boerderijen, grote mechanische workshops en andere soorten bedrijven waar de functies en kenmerken van LED -buislichten een aanzienlijke economische besparing kunnen hebben dankzij hun lagere consumptie in vergelijking met traditionele en meer vervuilende opties zoals fluorescerende buislichten.

Ze zijn ook geschikt voor verlichtingsgebieden met collectief gebruik, zoals busstations of uitwisselingen, en het is ook gebruikelijk om 150 cm LED -buislichten te vinden in grote keukens in scholen of verpleeghuizen, of werkkamers die bijzonder groot en ruim zijn waar Krachtig en stil licht is essentieel.

Druk niet op BACK of REFRESH tijdens de verwerking...