.

Europese leider in LED verlichting

Verzending gratis vanaf 24,95 € (IVA incl.)

  • 5% korting op 1e bestelling bij aanmelden

  • Garantie tot 5 jaar

.
Online winkel voor verlichting en lampen Ledkia.com

Ben je een professional?

Krijg betere prijzen

Zoek hier naar uw product

Filtert op

Resultaten filteren

Prijs
13
15
Reset deze groep
Vermogen (W)
18 W
18 W
Reset deze groep
Materialen
Reset deze groep
Fitting
Reset deze groep
Lumen
1620 lm
1620 lm
Reset deze groep
Stralingshoek
180
180
Reset deze groep
Onze merken

Onze merken

Bekijk het volledige assortiment

Nieuwigheden Decoratie

Ontdek de nieuwe trends

Onze aanbevolen producten zijn Tubos LED 2G11

1 - 2 van de 2 producten

2G11 LED buizen zijn de natuurlijke vervanging voor 2G11 dubbele fluorescentiesystemen. Ze zijn een veel efficiëntere en minder vervuilende optie die bovendien een tot acht keer langere levensduur heeft dan eerstgenoemde.

Als u eraan denkt het conventionele verlichtingssysteem in uw huis of kantoor te veranderen, zijn onze 2G11 LED-buizen uw beste bondgenoten.

In tegenstelling tot T5 LED buizen of T8 LED buizen, hebben 2G11 LED buizen een vierpins connector in plaats van een tweepins connector.

De installatie ervan verloopt snel en intuïtief, aangezien ze rechtstreeks op het lichtnet worden aangesloten en de spanning dus niet hoeft te worden beperkt via starters en voorschakelapparaten. Dit maakt ze niet alleen gemakkelijker te hanteren en te installeren, maar verbetert ook hun energie-efficiëntie en verlengt hun levensduur.

Het stille, flikkervrije licht maakt de 2G11 LED buizen tot een zeer populair model voorkantoorverlichting, waar een uniform, goed verdeeld licht vereist is.

Met onze productselectie kunt u kiezen uit drie soorten wit licht, afhankelijk van uw behoeften: warm, neutraal of koel. Op die manier kunt u gemakkelijk het model LED-buis kiezen dat het beste past bij de bijzonderheden van uw woning of bedrijf.

Aanbevolen ruimten en kamers voor 2G11 LED buizen

Vanwege hun speciale eigenschappen worden 2G11 LED-buizen gekozen in alle soorten bedrijfsgebouwen, zoals banken, professionele kantoren, kantoren van verschillende typen of administratieve gebouwen, zoals gemeentehuizen of belastingkantoren.

Door de komst van telewerken zijn veel mensen metaforisch verhuisd en hebben hun eigen huis omgebouwd tot hun werkplek, oftewel kantoor. Dit houdt in dat zij thuis moeten kunnen beschikken over voldoende, betrouwbare, constante en bestendige verlichting die hen in staat stelt in optimale omstandigheden te werken.

Als dit uw geval is, kunnen 2G11 LED buizen uw beste bondgenoten worden als het erom gaat uw woonkamer om te vormen tot een kantoor, of om uw woonkamer te veranderen in een ruime en comfortabele vergaderruimte.

Benut hun potentieel en geniet met hen van een ideaal verlichtingsniveau om uw werk gedaan te krijgen en bespaar bovendien op uw elektriciteitsrekening, want ze verbruiken minder dan de helft van de elektrische energie dan conventionele fluorescentieverlichting.

Druk niet op BACK of REFRESH tijdens de verwerking...