.
.

Europese leider in LED verlichting

Verzending gratis vanaf € (incl. BTW)

  • 5% korting op 1e bestelling bij aanmelden

  • Garantie tot 5 jaar

Online winkel voor verlichting en lampen Ledkia.com

Ben je een professional?

Krijg betere prijzen

Zoek hier naar uw product

Filtert op

Resultaten filteren

Nieuw

Levering in 24/48u

Let op!

Alle producten hebben minstens één 24/48 leveringsoptie/combinatie.

Prijs
5
20
Vermogen (W)
14 W
30 W
Buislengte
Materialen
Fitting
Bewegingssensor
Lumen
1250 lm
1820 lm
Stralingshoek
120
300
Marken
Onze merken

Onze merken

Bekijk het volledige assortiment

Ontdek de nieuwste innovaties op het gebied van LED-verlichting

Nieuws

Ontdek de nieuwe trends

Onze aanbevolen producten zijn LED-Buizen 90cm

1 - 8 van de 8 producten

Als u overweegt het conventionele fluorescerende buisverlichtingssysteem in uw huis of bedrijf te vervangen, kijk dan eens naar de 90 cm LED -buizen in onze catalogus en ontdekt een duurzamere manier van verlichting die door minder elektriciteit ook bijdraagt ​​aan een maandelijks Besparen op uw verlichtingsrekening.

De LED -buizen bieden een betere prestatie dan de fluorescerende modellen en stoten een licht uit dat opmerkelijk is vanwege zijn stevigheid en intensiteit. Dit heeft hen de meest gewilde buis gemaakt en ze zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan soorten en maten.

Kortom, onze 90 cm LED-buizen zijn speciaal ontworpen om een ​​krachtig, helder en uitgebalanceerd licht te bieden, waardoor ze een goede keuze zijn bij het kiezen van een hoofd, efficiënt en langdurig verlichtingssysteem voor elke kamer in uw huis.

Ze zijn ook eenvoudig, schoon en snel te installeren, en ze vereisen geen starter of ballast om te werken.

Met verschillende modellen van verschillende beschikbare sterke punten, en tot drie verschillende soorten lichttemperatuur om uit te kiezen, zijn onze 90 cm LED -buizen een veelzijdige en efficiënte manier om de gunstige aspecten van LED -verlichtingssystemen aan te nemen.

Aanbevolen spaties en kamers voor LED -buizen van 90 cm

De kenmerken en de lengte van onze 90 cm LED -buizen maken ze bijzonder geschikt als het belangrijkste verlichtingssysteem voor elke kamer in uw huis.

Omdat ze echter groter zijn dan de 60 cm LED -buizen en een intenser licht uitzenden, worden de 90 cm LED -buizen met name aanbevolen voor gebruik op de plafonds van grote kamers, zoals de lounge, eetkamer of de hoofdslaapkamer.

Ze zijn ook een uitstekende keuze voor winkels of commerciële vestigingen vanwege hun hoge chromatische prestaties, wat buitengewoon geschikt is voor het benadrukken van details.

Druk niet op BACK of REFRESH tijdens de verwerking...