Gratis verzending vanaf

    Ontvang 5% korting op je eerste bestelling

    Garantie tot 5 jaar

    Contact

Neon LED-borden

Image

20 producten

Sorteer
Bestsellers

Onze uitgelichte producten van Neon LED-borden

20 producten

Zoeken in deze categorie

Verkoopprijs

Heeft korting

Montage

  • 7
  • 5

Gebruik

  • 12

Voltage

  • 7
  • 5

IP Beschermingsfactor

  • 6
  • 6

Lumen

lm

lm

Vermogen (W)

W

W

Dimbaar

  • 6

Speciaal

Over ons Neon LED-borden

Led neon tekens heroveren de magie van oude neon -borden, maar met een zeer efficiënte verbruik. Ze zijn de perfecte oplossing om speciale accenten toe te voegen aan een huis of bedrijf, omdat het zich aanpassen aan alle ruimtes, ze met heldere en omhullende kleuren decoreren.

U kunt uw berichten personaliseren door brieven samen te voegen om moderne en exclusieve ontwerpen te maken dankzij de opties die u in onze online winkel zult vinden voor LED -verlichting.

Ze omvatten letters, nummers en symbolen vervaardigd met een doorschijnende materiaal dat van hoge kwaliteit en verblindevrije uniforme verlichting biedt

Eenvoudige installatie en een breed scala aan ontwerpen

Ze zijn heel eenvoudig te installeren dankzij de neodymiummagneten die ze bevatten. Je kunt ze op de metalen stukken verankeren en ze op een rooster of structuur repareren, maar je kunt ze aan de muur laten hangen met behulp van 3M -lijm die met het product eet. Zoals u kunt zien, zijn LED -neonborden extreem veelzijdig.

Morover, je hebt gevarieerde colurs om uit te kiezen en, als je dat liever hebt, kun je neon tekenen van woorden kiezen met een speciale betekenis zoals "liefde" of neon tekens met stikingvormen zoals een flamingo, bliksemschicht, cactus of hart, waaronder beslag gemaakt in een zeer resistent en duurzaam materiaal.

In Ledkia willen we uw verbeelding voeden, dus als aanvulling op uw neontekens hebben we geperforeerde zwarte ijzeren metalen roosters beschikbaar die maximaal 20 letters kunnen bevatten. We hebben ook zwarte of transparante aansluitende kabels en transparante uiteindendoppen voor de kabels.

U kunt ook stiking- en verfijnde effecten creëren door uw LED -neon -borden te combineren met op maat gemaakte neon flexstrips om de contouren van uw meubels en structuren te volgen.

Hoe maak je gepersonaliseerde neon tekens?

Het maken van gepersonaliseerde neonborden is heel eenvoudig als u de onderstaande stappen volgt:

  1. Kies de letters die u nodig hebt om uw LED Neon -bord te maken, we hebben ook neonnummers beschikbaar.
  2. Denk na over waar je het gaat hangen: hetzij op de muur of op metalen struptuur die een meer afgewerkte look aan het bord toevoegt. Deze tweede optie is ideaal voor uw winkel, etalagewinkel, etc.
  3. Begin met de letters samen te komen dankzij de T-vormige verbindingskabels waarmee ze eten. In Ledkia raden we er een aan met IP44 -bescherming, met andere woorden, het beschermt tegen vaste vaste stoffen van 1 mm in grootte en spatbestendig. In onze catalogus kunt u ook connectoren vinden voor LED -neonstrips.
  4. Onthoud ten slotte dat je, om het teken dat je heeft gemaakt door verschillende stukken samen te voegen, een 12V LED -power -adapter nodig hebben die je kunt vinden in onze uitgebreide online catalogus van accessorsors voor LED -neonlichten.