.

Europese leider in LED verlichting

Verzending gratis vanaf 24,95 € (IVA incl.)

  • 5% korting op 1e bestelling bij aanmelden

  • Garantie tot 5 jaar

.
Online winkel voor verlichting en lampen Ledkia.com

Ben je een professional?

Krijg betere prijzen

Zoek hier naar uw product

Filtert op

Resultaten filteren

Fitting
Reset deze groep
Montage
Reset deze groep
Gebruik
Reset deze groep
Voltage
Reset deze groep
IP Beschermingsfactor
Reset deze groep
Marken
Reset deze groep
Lumen
800 lm
2200 lm
Reset deze groep
Vermogen (W)
8 W
36 W
Reset deze groep
Prijs
12
120
Reset deze groep
Onze merken

Onze merken

Bekijk het volledige assortiment

Nieuwigheden Decoratie

Ontdek de nieuwe trends

Onze aanbevolen producten zijn Tubos LED T8 Philips

1 - 9 van de 9 producten

Philips LED -buizen combineren de voordelen van LED -technologie met de kwaliteit en garanties vertegenwoordigd door een merk van dit niveau. De reputatie van het merk Philips wordt ondersteund door zijn vele jaren in de markt en het onberispelijke trackrecord van het bedrijf, dat zich uitstrekt tot elk van zijn producten.

Philips LED -buizen bieden algemene verlichting met een natuurlijk effect. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en drie soorten lichttemperatuur - warm, neutraal en koud - perfect aanpassen aan verschillende omgevingen en behoeften.

Hun specifieke kenmerken maken LED -buizen een uitstekend alternatief voor traditionele fluorescerende buizen. Ze bieden onder andere een energiebesparing van 65%, wat op zijn beurt lagere elektriciteitsrekeningen betekent.

De nuttige levensduur van deze buizen is precies twee keer die van fluorescerende buizen, hetgeen een vermindering van 50% in het aantal aankopen impliceert dat u moet doen in vergelijking met niet-geleide buizen en verdere besparingen voor uw binnenlandse financiën.

Vergeet niet dat dit soort lichten ook milieuvriendelijker zijn en geen materialen bevatten die schadelijk of gevaarlijk zijn voor mensen zoals zeer giftig kwikstof.

Bovendien zijn ze compatibel met elektromagnetische ballast (EM) installatiebuizen, maar kunnen ze ook rechtstreeks op het netwerk worden aangesloten. Inderdaad, onder de Philips LED-buispakketten die we in onze online catalogus optreden, vindt u modellen met ballastvrije zijaansluiting die het consumptie optimaliseren.

De Philips CorePro LED -buizen die we in LED -effect verkopen, worden vervaardigd met een kortere aluminiumbus die resulteert in betere prestaties en lager verbruik. Deze modellen bevatten ook een startbeschermer.

  • Garage -verlichting.
  • Verlichting voor winkels en commercieel gebouwen.
  • Buiten parkeergarages.
  • Gemeenschappelijke gebieden in blokken flats.
  • Gebouwen.
  • Bewegwijzering.
  • Pakhuizen.
  • Koude opslagplaatsen.
Druk niet op BACK of REFRESH tijdens de verwerking...