Gratis verzending vanaf

    Ontvang 5% korting op je eerste bestelling

    Garantie tot 5 jaar

    Contact

Kerstcijfers met Lichten

Vier Kerstmis samen met je geliefden en creëer een sfeer waardoor je je weer een kind voelt op kerstavond, met onze selectie kerstfiguren met LED -lichten.

Image
Tonen
32

van 53 producten

Sorteer
Bestsellers

Onze uitgelichte producten van Kerstcijfers met Lichten

Tonen
32

van 53 producten

Zoeken in deze categorie

Verkoopprijs

Heeft korting

Type

  • 55
  • 3

Kleur

Materiaal

Ruimte

Stijl

Speciaal

Over ons Kerstcijfers met Lichten

Onze LED -kerstcijfers worden gemaakt met behulp van lichtgewicht materialen zoals hout, bamboe en natuurlijke vezels, en hun ontwerpen roepen alles op, van de klassiekers van dit seizoen - zoals sneeuwvlokken, rendieren en zelfs kerstbomen - tot de meest moderne ontwerpen voor degenen die van een houden alternatief voor traditionele inrichting.

Onze modellen stoten een lichte en hoge intensiteitslampje uit, dus naast de perfecte decoratieve elementen voor deze speciale tijd van het jaar, zijn ze ook een fantastische verlichtingbron om unieke instellingen te creëren en om plezierige avonden samen met uw geliefden te creëren.

Kunnen de kerstcijfers met LED -lichten buiten worden gebruikt?

In werkelijkheid kun je de kerstcijfers gebruiken met LED -lichten van onze catalogus zowel binnen als buiten. U kunt ze zelfs gebruiken om uw terras te verlichten of om uw tuin te versieren met verlichting, op voorwaarde dat u bepaalde voorzorgsmaatregelen neemt.

Ze hebben IP20 -bescherming die, hoewel het bepaalde weerstand tegen middelgrote vaste objecten garandeert, het geen specifieke vochtbescherming biedt.

Als u besluit om de kerstcijfers met LED -lichten te gebruiken om de externe delen van uw huis te versieren, moet u ervoor zorgen dat u ze weghoudt van de regen.

Wat is de lichttemperatuur van de kerstcijfers met LED -lichten?

Onze LED -kerstcijfers gebruiken warme witte LED -lampen die een lichte temperatuur van tussen de 2700 K en 3200 K projecteren. Dit helpt enorm bij het genereren van warm licht om overeen te komen met de sfeer van deze tijd van het jaar.

Aan de andere kant, in een seizoen dat zo gevoelig is voor bijzonder kleurrijke decoraties, zoals Kerstmis, kunnen onze LED -kerstfiguren ook een eenvoudige manier zijn om een ​​gezellige aanraking en je eigen ontwerp toe te voegen aan de meest speciale kamers in je huis.