Gratis verzending vanaf

    Ontvang 5% korting op je eerste bestelling

    Garantie tot 5 jaar

    Contact

Lichtgordijnen

LED -kerstgordijnverlichting is een geweldige optie voor het versieren van het interieur en de buitenkant van uw huis tijdens het feestseizoen, met verschillende parallelle strips die ideaal zijn voor het plaatsen van muren, ramen, deuren en zelfs plafonds.

Image

13 producten

Sorteer
Bestsellers

Onze uitgelichte producten van Lichtgordijnen

13 producten

Zoeken in deze categorie

Prime

Verkoopprijs

Heeft korting

Type

  • 13

Kleur

Materiaal

Ruimte

Stijl

Speciaal

Over ons Lichtgordijnen

Dit type verlichtingsoplossing projecteert een licht van hoge kwaliteit en voegt zijn eigen vleugje stijlvolheid toe op een decoratief niveau, dat u, evenals u helpt om een ​​aangename en gezellige sfeer te creëren, u geld bespaart vanwege het lage energieverbruik.

Niet alleen zal uw elektriciteitsrekening niet worden beïnvloed door deze armaturen, maar de kerstverlichting gordijn zal u ook helpen om uw huis op een duurzame manier te versieren. In onze catalogus zijn ze verkrijgbaar in verschillende maten en lichte kleuren.

Onze LED lichtgordijnen hebben ook een hoge IP -bescherming tegen stof, water en verwering, dus ze zijn een ideale keuze voor het toevoegen van wat magische verlichting aan de meest speciale hoeken van uw tuin.

Hoe installeer je een LED lichtgordijn?

Er zijn verschillende manieren om een ​​LED -kerstgordijnlicht te installeren, afhankelijk van de kamer of plaats waar u het wilt installeren.

Omdat dit een kerstdecoratie -item is dat soms behoorlijk zwaar kan zijn, is het raadzaam om af te zien van zwakke installatietechnieken zoals lijmband.

In plaats daarvan, als u van plan bent het aan een muur te bevestigen als een decoratief kersttapijt, kunt u kleine haken en beugels gebruiken om het aan de muur te bevestigen en uw LED -gordijn op de gewenste hoogte te plaatsen zonder het risico dat het onder het gewicht afkomt.

Aan de andere kant, als u uw leven niet wilt bemoeilijken en liever wilt bevestigen aan uw gordijnroede, kunt u bijvoorbeeld de eigen haken van het gordijn gebruiken om dit te doen.

Hoe kan ik na Kerstmis mijn lichtgordijn hergebruiken?

Je LED Christmas Curtain Light heeft een leven na december en er zijn tal van manieren om er het beste van te maken zodra het feestseizoen voorbij is. Let op deze ideeën:

  • Combineer ze met je gebruikelijke decoratie! Gebruik decoraties die je thuis hebt, zoals sterren, vazen ​​met bloemen of planten en integreer ze met je LED -gordijnlicht om een ​​nieuwe decoratie voor een open muur te creëren. Een ander voorbeeld: we verzamelen allemaal graag goede herinneringen in de vorm van foto's, dus waarom zou je je LED -kerstgordijnlicht niet gebruiken om je favoriete foto's aan de muur op te hangen en je woonkamer te verlichten?
  • Verfraai je hoofdeinde! Laat je verbeelding wild en ontwerp artistieke en aantrekkelijke vormen lopen met je LED -gordijnlicht. Bevestig het eenvoudig aan de muur voor een prachtig hoofdeinde dat het middelpunt van de aandacht zal zijn voor de verlichting in uw slaapkamer.
  • Stel je voor dat je een LED lichtgordijn gebruikt als een scherm dat 2 kamers scheidt, wat dacht je van het integreren in je terrasverlichting of LED -tuinverlichting en je eigen unieke ruimtes creëert?