Gratis verzending vanaf

    Ontvang 5% korting op je eerste bestelling

    Garantie tot 5 jaar

    Contact

24V DC LED neon flex

Image
3 producten
Sorteer
Bestsellers

Onze uitgelichte producten van 24V DC LED neon flex

3 producten

Over ons 24V DC LED neon flex

Met de 12V en 24V DC Neon Flex LED -strips kunt u uw binnen- en buitenruimtes versieren met een breed scala aan kleuren dankzij een hoog niveau van IP -bescherming.

U kunt de 12V en 24V flexibele neon aanpassen aan elk type voorsprong in uw huis of bedrijf terwijl u blijft genieten van kwaliteitslicht. Ontketen uw creativiteit met behoud van de energiebesparing die u zult bereiken dankzij hun lage consumptie en uitstekende efficiëntie.

In onze online opslag van LED -verlichting kunt u veelkleurige 24 V -neon Flex LED -strips vinden met een dichtheid van 120 LED's met een lengte van 5 of 10 meter en elke 5 cm snijdt.

Al onze neon Flex LED -strips hebben een gebruik van een gebruik die tot 40.000 uur kan bereiken met bedrijfstemperaturen van -20 ºC tot +50 ºC. Bovendien houden ze de CE & ROHS, UKCA -certificaten die hun veiligheid en kwaliteit garanderen.

Als u andere lengtes nodig hebt, nodigen wij u uit om een ​​kijkje te nemen in ons assortiment aangepaste neon flex -led -strips, ook beschikbaar in 220V -versies.