Gratis verzending vanaf

  Ontvang 5% korting op je eerste bestelling

  Garantie tot 5 jaar

  Contact

Hoekprofielen

Image
12 producten
Sorteer
Bestsellers

Onze uitgelichte producten van Hoekprofielen

12 producten

Over ons Hoekprofielen

LED hoekprofielen zijn een ideale oplossing om LED strips te beschermen en te verbergen en tegelijkertijd een professionele en verfijnde afwerking te garanderen voor de verlichting van de verschillende ruimtes in uw huis of bedrijf.

Bij LEDKIA bieden we LED strip hoekprofielen die in verschillende richtingen geïnstalleerd kunnen worden met hoeken tussen 30º en 60º. We hebben modellen waarvoor u transparante afdekkingen kunt kiezen voor een grotere helderheid of doorschijnende afdekkingen voor een meer uitnodigend diffuus lichteffect.

We hebben LED hoekprofielversies van 1 meter of modellen waarbij je kunt kiezen uit lengtes van 1 tot 10 meter en die worden geleverd met alles wat je nodig hebt voor installatie, zoals bevestigingsclips, zijafdekkingen, enz.

We hebben voor jou modellen van hoge kwaliteit geselecteerd, gemaakt van geanodiseerd aluminium, een materiaal dat ook de levensduur van de LED-strips verhoogt. Je kunt ook kiezen uit elementen van verschillende afmetingen met ronde of platte afdekkingen, evenals aluminium LED strip hoekprofielen met dubbele projectie en zwarte versies met een donkere afdekking voor een stijlvolle afwerking.

Aan de andere kant heb je in onze online catalogus toegang tot LED-hoekprofielen die dankzij gestanste lamellen kunnen worden geïntegreerd in tegels, pleisterwerk of gipsplaat. Het resultaat is perfect afgestemd op het oppervlak.

We nodigen je uit om al onze alternatieve voorstellen van aluminium profielen voor rechte LED strips, inbouw, pendels, enz. te ontdekken.

Tips voor het kiezen van het LED hoekprofiel dat u nodig hebt

We willen graag enkele aanbevelingen met je delen die je kunnen helpen bij het kiezen van het juiste LED hoekprofiel dat het beste bij je behoeften past.

Kijk eens naar de volgende aanwijzingen:

 • De installatielocatie. Dit zal bepalen of je LED opbouwprofielen of LED profielen voor integratie in gipsplaat nodig hebt, naast andere mogelijkheden.
 • De meters die je nodig hebt. In onze online catalogus hebben we hoekstrips tot 10 meter lang.
 • Het type afdekking dat je zoekt. Transparante afdekkingen bieden bijvoorbeeld een helderdere verlichting, terwijl doorschijnende afdekkingen een meer gedempt licht geven. Aan de andere kant hebben we in onze online LED-lampenshop nog een andere optie: donkere afdekkingen, om intieme sferen te creëren.
 • De juiste profielvorm. Deze kan driehoekig of rond zijn, afhankelijk van het oppervlak waarop je ze gaat plaatsen.
 • De nodige uitsteeksels. Omdat het hoekprofielen zijn, kun je kiezen voor ontwerpen met één of twee uitsteeksels, waardoor je meer effecten kunt bereiken.
 • De hoek waaronder ze kunnen worden gemonteerd. Sommige modellen zijn variabel, dat wil zeggen dat je ze onder verschillende hoeken kunt monteren, afhankelijk van hoe gericht je de verlichting wilt hebben.