Gratis verzending vanaf

    Ontvang 5% korting op je eerste bestelling

    Garantie tot 5 jaar

    Contact

Opbouw Profielen

Image
Tonen
32

van 36 producten

Sorteer
Bestsellers

Onze uitgelichte producten van Opbouw Profielen

Tonen
32

van 36 producten

Zoeken in deze categorie

Prime

Verkoopprijs

Installatie

  • 13

Gebruik

  • 26
  • 6

IP-bescherming

  • 21
  • 2
  • 1

Over ons Opbouw Profielen

LED oppervlakteprofielen voor LED strips hebben 3 doelstellingen: LED strips beschermen tegen vuil, vocht en schokken, ze verbergen voor een professionele en verfijnde afwerking, en zorgen voor een zuiver en elegant indirect licht. U kunt ze binnen gebruiken maar ook buiten met een geschikte beschermingsgraad zoals IP67.

Bij LEDKIA hebben we zeer veelzijdige oplossingen beschikbaar dankzij zeer resistente materialen zoals aluminium of PVC, maar ook stijve of flexibele versies waarmee u gebogen lichtlijnen kunt ontwerpen die het pad van elke structuur volgen.

Probeer de oppervlakteprofielen voor LED-strips en neonstrips in verschillende maten die u in onze uitgebreide online catalogus vindt en markeer traptreden, keukenkasten of werkbladen, verlicht etalages, vitrines, badkamers en leuningen. Ze bieden lichtpunten voor boekenkasten of keukenkastjes en markeren zelfs routes in gangen.

Wat de vorm van de cover betreft, kunt u kiezen tussen plat, hoekig of halfrond, waarmee u verschillende sensaties kunt creëren.

Evenzo krijgt u, afhankelijk van het type diffuser dat u kiest, een ander licht. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar maximale helderheid, raden wij transparante afdekkingen aan, maar als u de voorkeur geeft aan niet-verblindend licht dat een intieme sfeer creëert, dan is een doorschijnende afdekking de beste keuze.

De installatie van de oppervlakteprofielen is eenvoudig en biedt u de mogelijkheid om elke decoratieve stijl te versterken met grijze, witte of zwarte afwerkingen, evenals de mogelijkheid om dubbele modellen te installeren die u in een zeer suggestieve verlichting hullen.

Ideeën voor het gebruik van oppervlakteprofielen voor LED strips

Met LED oppervlakteprofielen kunt u uw ruimtes een geraffineerde uitstraling geven en tegelijk uw verlichting beschermen en een ongecontroleerde spreiding van de lichtsterkte vermijden.

De volgende ideeën die we met u delen kunnen u wat inspiratie geven:

  • Versier uw muren met licht. Gebruik verticale profielen van verschillende afmetingen en voeg een vleugje onderscheid toe aan elke ruimte.
  • Verlicht een trap met elegantie. Plaats oppervlakteprofielen onderaan de leuning. Zo krijgt u een zeer aangenaam en doeltreffend neerwaarts accentverlichtingseffect.
  • Voeg oppervlakteprofielen toe aan uw schappen en vitrines. U kunt alles wat u wilt benadrukken: speciale voorwerpen, boeken, glaswerk, enz.
  • Het brengt ruimtelijkheid in de decoratie van uw plafonds. Als u pleisterdecoraties of andere ornamenten hebt die u wilt benadrukken, zullen deze profielen ervoor zorgen dat ze een heel bijzondere betekenis krijgen in het geheel van de decoratie en dat de kamers een grotere visuele amplitude krijgen.