Gratis verzending vanaf

  Ontvang 5% korting op je eerste bestelling

  Garantie tot 5 jaar

  Contact

Lamphouder

Lamphouders zijn noodzakelijke elementen bij de installatie van uw armaturen, waarmee u de lampen op het elektrische circuit kunt aansluiten. Er zijn verschillende soorten lamphouders, hoewel de meest voorkomende in onze huizen E14, E27 en E40 zijn.

Bij LEDkia hebben we binnen- en buitenlamphouders gemaakt van verschillende materialen zoals aluminium of polycarbonaat met een zeer goede weerstand tegen schokken en hoge temperaturen, ideaal voor uw aanpasbare lampen.

Wij bieden u matte, glanzende of metaal afwerking in verschillende kleuren - zwart, goud, chroom of roze - die alle design mogelijkheden dekken voor moderne, elegante, romantische, industriële lampen, enz.

Uit onze catalogus zult u kunnen kiezen tussen lamphouders met ingebouwde schakelaar of de lichtpunten van de reeds geïnstalleerde lamphouders kunnen verhogen dankzij adapters met 3 uitgangen die ook 360º kunnen draaien en 180º kunnen buigen.

Als u op zoek bent naar originaliteit, verzoek dan hanglampen met verschillende niveaus te installeren, zowel aan het plafond als aan de muur, die al een eigen ingebouwde lamphouder hebben.

Laat uw creativiteit de vrije loop en combineer onze lamphouders met onze textiel elektrische kabels en onze plafondrozetten of waarom probeert u niet draagbare lampen die geen installatie vereisen?

Image
4 producten
Sorteer
Bestsellers

Onze uitgelichte producten van Lamphouder

4 producten

Zoeken in deze categorie

Snelle bezorging

Verkoopprijs

Heeft korting

Type

 • 7

Kleur

Materiaal

Over ons Lamphouder

Met welke factoren moet rekening worden gehouden bij de keuze van het type lamphouder volgens de fitting?

Er bestaan veel soorten lamphouders die overeenkomen met de verschillende soorten lampfittingen.

De verschillende nomenclaturen en letters komen overeen met het type schroefdraad van de lamphouder.

Zo hebben we :

 • De letter E verwijst naar een Edison schroefdraad. De meest voorkomende modellen zijn: E10, E14, E27 en E40.
 • Bij de letter G wordt het contact gemaakt door middel van klemmen of elektrische verbindingen onder druk. De meest voorkomende modellen zijn: G4, G9, G5T5 en G53.
 • Bij de GX-letters gebeurt de aansluiting met drukklemmen. Het meest gebruikte model is de GX5.3 lamphouder.
 • In de GU-letters wordt het contact tot stand gebracht door klemmen voor sommige halogeen- of LED-lampen. De GU10-lamphouder is de meest voorkomende.