Gratis verzending vanaf

    Ontvang 5% korting op je eerste bestelling

    Garantie tot 5 jaar

    Contact

Minimalistische Lampen

Lampen in minimalistische stijl worden gekenmerkt door het gebruik van eenvoudige lijnen en geometrische vormen in hun ontwerp. "Less is more" is de uitdrukking die ongetwijfeld het concept van minimalistische stijl definieert.

In de eenvoud van verlichting voor minimalistische woningen wordt de lampenkap zelfs weggelaten, waardoor de gloeilampen in het zicht blijven, wat een subtiel vleugje originaliteit en innovatie geeft die kenmerkend is voor deze minimalistische stijl.

Image
Tonen
32

van 251 producten

Sorteer
Bestsellers

Onze uitgelichte producten van Minimalistische Lampen

Tonen
32

van 251 producten

Zoeken in deze categorie

Prime

Verkoopprijs

Heeft korting

Type

  • 94
  • 94
  • 54
  • 34
  • 25

Kleur

Materiaal

Ruimte

Speciaal

Merken gerelateerd aan deze categorie

Over ons Minimalistische Lampen

De ruimten waar minimalistische plafondlampen worden geïnstalleerd zijn meestal ruim, overzichtelijk en neutraal van tint. In loftwoningen bijvoorbeeld is deze stijl vaak geïntegreerd, omdat het meestal gaat om open ruimtes met hoge plafonds. Minimalistische hanglampen kunnen elke ruimte verfraaien, ze zijn eenvoudig en elegant, dat is de essentie van minimalistisch design.

Neutralen, zwart en wit voeren meestal de boventoon in hun kleurengamma. Deze ontwerpstijl valt op door zijn eenvoud. De voor de minimalistische stijl gekozen materialen zijn metaal, hout of glas. U kunt het in een groot aantal ruimten toepassen, gecombineerd met andere stijlen of volgens dezelfde minimalistische lijn.

In welke kamers kunnen we minimalistische lampen gebruiken?

Het idee is om het licht op verschillende plaatsen in de kamer te verspreiden, hiervoor kunnen we kiezen om verschillende lampen uit dezelfde collectie te combineren of ze te combineren met behoud van enkele kenmerken zoals het materiaal of de kleur.

De verlichting in minimalistische eetkamers moet veelzijdig zijn, zodat de verlichting in huis altijd kan worden aangepast aan de stemming van de gebruiker; hiervoor zijn dimmers de beste optie. Aan de andere kant moet een eenvoudige minimalistische hanglamp de hoofdrol spelen, gecentreerd op de hoofdtafel van de kamer.

Een van de beste opties voor de verlichting van een minimalistische keuken is de LED-strip die is geïntegreerd en verborgen in het meubilair dat het opmaakt of ingebed in muren of plafonds in verzonken profielen.

U kunt een minimalistische badkamer realiseren die past bij de rest van het huis, met kleine LED-spots op strategische punten of met LED-profielen die een opgeruimde omgeving creëren met de nodige verlichting.

De tuin of het terras is een ruimte voor ontspanning. Met minimalistische buitenlampen helpen wij in dit deel van het huis een ruimte te creëren die een gevoel van open en opgeruimde ruimte uitstraalt en de gewenste visuele rust biedt. U kunt gebruik maken van zwaailampen, wandlampen of buitenlampen die dienen als ondersteunende verlichting en door middel van materialen en kleuren bijdragen aan de uitbreiding van de minimalistische stijl naar buiten.

Kunnen we minimalistische lampen combineren met andere verlichtingselementen?

Natuurlijk kunnen we dat. Plafondlampen, LED inbouwspots of LED strips kunnen helpen om plaatsen te verlichten die preciezere verlichting vereisen, zoals keukens, gangen of garderobekasten, waarbij de minimalistische lijn behouden blijft en het licht in de ruimte wordt geïntegreerd.

Met al deze kleine tips maken we van ons huis een designruimte en zorgen we ervoor dat onze gasten zich op hun gemak en ontspannen voelen. Vergeet niet dat verlichting erg belangrijk is, een slecht gebruik kan een goede decoratie bederven.