.

Europese leider in LED verlichting

Verzending gratis vanaf 24,95 € (IVA incl.)

  • 5% korting op 1e bestelling bij aanmelden

  • Garantie tot 5 jaar

.
Online winkel voor verlichting en lampen Ledkia.com

Ben je een professional?

Krijg betere prijzen

Zoek hier naar uw product
Analizador-contador bidireccional monofásico directo 100A

De terugdraaiende teller met eenfasige 100A Analystische teller MAXGE

Ref: 43747 / ANL-CNT-BDI-MNF

Was eerst

Prijs niet beschikbaar

Zullen wij u bellen?
GRATIS

De terugdraaiende teller met eenfasige 100A Analystische teller MAXGE

Ref: 43747 / ANL-CNT-BDI-MNF

  • IP20
  • 220-240V AC
  • 50-60 Hz
  • 100 A

Vergelijkbare producten

Omschrijving De terugdraaiende teller met eenfasige 100A Analystische teller MAXGE

De bidirectionele eenfasige Direct 45terugdraaiende teller is een eenfasige digitale meter, klasse B volgens EN-50470, die zowel actieve (kWh) als reactieve (kVArh) energie meet en voldoet aan de eisen van de Internationale Elektrotechnische Commissie. Deze analyser is in staat om het verbruik van de woning of de industrie te meten door het vermogen van de fotovoltaïsche installatie voortdurend aan te passen aan het verbruik van de installatie.

Deze meter kan fungeren als een nul injectie kit ideaal voor de energieprijzen van uw huis of bedrijf en aan de andere kant, kunt u het beheer van de overtollige productie van fotovoltaïsche installaties van eigenverbruik "Op het net", waardoor nul injectie of gecontroleerde injectie afhankelijk van de behoeften van het moment.

Het bevat een RS485 Modbus RTU-communicatieprotocol en het is met dit protocol dat de kit de omvormer informeert of er al dan niet sprake is van een ontlading. Om dit te doen moeten ze hetzelfde communicatieprotocol hebben. Deze kunnen worden gewijzigd als u de geheugenadressen van de omvormer kent, zodat ze met de analysator kunnen communiceren. Daarnaast is deze analyser voor eigenverbruik "On grid" in staat om de actieve energie en vele andere parameters te meten.

De meter is gemonteerd op een DIN-rail en kan elektrische grootheden meten zoals: V, I, FP, kW, kVAr, kVAr en Hz, hij voert ook bidirectionele energiemetingen uit door te berekenen: kWh en kVArh.

De bi-directionele meter meet het elektrisch energieverbruik van 50 Hz of 60 Hz van een wisselstroomnetwerk. Het heeft een LCD-scherm (6+1 cijfers).

Het vult de fotovoltaïsche installatie aan met de verschillende meters, beschermdozen en elektrisch materiaal voor fotovoltaïsche zonne-energie uit de brede catalogus die wij u bij LEDKIA aanbieden.

*Alleen compatibel met MAXGE omvormers

Referentie:

Exclusive - SGM230M

Eigenschappen De terugdraaiende teller met eenfasige 100A Analystische teller MAXGE

Voltage: 220-240V AC
Frequentie: 50-60 Hz
Input: 100 A
Gebruik: Binnen
IP Beschermingsfactor: IP20
Garantie: 3 Jaar
Certificaten: CE & RoHS,UKCA
Merk: MAXGE
Druk niet op BACK of REFRESH tijdens de verwerking...