Gratis verzending vanaf

    Een team van specialisten tot uw dienst

    Garantie tot 5 jaar

    Contact
|Een team van specialisten tot uw dienst

Aantal Neon-LED's

Image
4 producten
Sorteer
Bestsellers

Onze uitgelichte producten van Aantal Neon-LED's

4 producten

Over ons Aantal Neon-LED's

Door LED -neon -nummers kunt u genieten van gepersonaliseerde verlichting die doet denken aan de oude neon -borden, terwijl u ook het meeste uit de uitstekende efficiëntie haalt die verband houden met LED -verlichting.

U kunt ze gebruiken om bijvoorbeeld het aantal tafels in uw restaurant te markeren, of om ze te combineren met andere neonborden die zijn gemaakt van brieven om uw logo, een welkomstbericht te personaliseren of een donkere of saaie hoek van uw huis op te vrolijken.

Ze bieden schone, heldere en uniforme verlichting die niet verblindt en je omhult in een uiterst comfortabel maar opvallend licht.

Eenvoudige installatie en een breed scala aan ontwerpen

In Ledkia bieden we u nummers 0 tot 9 en symbolen zoals het hash -symbool of het ‘&’ in roze of wit met het verleidelijke gotham -lettertype met zachte randen en perfect leesbaar op afstand.

Ze zijn gemaakt met een acrylmateriaal dat doorzichtig, zeer robuust is en bovendien het optische effect van de neon verbetert door verblinding te voorkomen.

Deze neonnummers zijn heel eenvoudig te installeren, omdat ze alles bevatten wat u nodig hebt om ze te installeren zonder gereedschap nodig.

Elk nummer bevat een neodymiummagneet en een metalen stuk om de magneet aan te bevestigen. Dit maakt het gemakkelijker voor u om het aan een muur te repareren. Een andere optie is om 3M -lijmen te gebruiken die ook zijn opgenomen in het geval u ze op andere oppervlakken moet repareren.

Het verbruik van deze LED -neonaantallen is zeer laag, precies 3W per element en het belangrijkste voordeel is dat ze niet opwarmen of vervuilende gassen bevatten.

In feite zijn de neon -nummers in onze online catalogus bevatten IP44 Protection and CE & ROHS en UKCA duurzaamheids- en veiligheidscertificaten.

Nadat u uw samenstelling van LED -nummers hebt geconfigureerd die u aansluit bij een T -kabel (ook inbegrepen), hoeft u ze alleen maar aan te sluiten op het hoofdrol met een 12V LED -stroomadapter.