Gratis verzending vanaf

    Ontvang 5% korting op je eerste bestelling

    Garantie tot 5 jaar

    Contact

Draadloze Elektrische Schakelmateriaal

Draadloze wifi -mechanismen, waaronder schakelaars en pluggen, kunnen de elektrische stroom op afstand in- of uitschakelen, specifiek via een wifi -verbinding.

Dit vergemakkelijkt het schakelen van binnenlandse of commerciële verlichting aan en uit, evenals elektronische apparaten, dankzij een mobiele telefoon en/of een draadloze afstandsbediening, afhankelijk van het model.

Ontdek onze selectie van slimme elektrische mechanismen

Onze online catalogus bevat een selectie van slimme oppervlakte gemonteerde elektrische mechanismen en ingebedde mechanismen die wifi en slimme schakelaars en pluggen omvatten.

Deze omvatten onze WiFi RF -schakelaars die compatibel zijn met knoppen met 2,4 GHz (Gigahertz) breedbandtechnologie die u kunt installeren om uw LED -lichten te bedienen zonder de bedrading te installeren.

In Ledkia hebben we ook dimmer- en multi-way switches en Smart Wall Switch-modules, zodat u lichten kunt bedienen, zelfs door spraakberichten te gebruiken.

We bieden u ook 1-10 V CTT-dimmerschakelaars die u als timers kunt gebruiken om de werking van binnenlandse lichten of in commercieel en professioneel gebouwen te automatiseren.

We hebben ook slimme relaismodellen beschikbaar die kunnen worden geïnstalleerd in elke universele ingebedde doos en die u, dankzij een applicatie, u in staat stellen uw lichten en apparaten op afstand te bedienen.

De meeste van deze elektrische wifi-mechanismen zijn compatibel met bekende domotica-systemen zoals Alexa, IFTT of Google Home, onder vele anderen.

In termen van slim Pluggen, we stellen F-type wifi-pluggen aan met of zonder ingebedde behuizing, of oppervlakte gemonteerde pluggen met versies die oplichten.

Onze producten bevatten ook oplossingen die net zo veelzijdig zijn als slimme pluggen voor buitengebruik waarmee multi-way switches op afstand kunnen worden geregeld voor conventionele verlichting en elektrische apparaten.

Voordelen van slimme elektrische mechanismen

Slimme en wifi -mechanismen zijn een effectieve, handige en wendbare oplossing in verschillende contexten om verlichting en verbonden apparaten te regelen.

We delen enkele van hun voordelen met u:

  • Efficiëntie bij het beheren van energie. Over het algemeen kunnen deze elektrische componenten slimme huizen, kantoren of bedrijven worden gemaakt die het beheer van uw middelen optimaliseren.
  • Ze bieden gemak en helpen mensen met verminderde mobiliteit. Ze maken eenvoudig management mogelijk met behulp van uw mobiele telefoon zonder dat u zich overal fysiek verplaatst.
  • Ze verbeteren het beheer van tweede huizen. Ze voorkomen dat lichten en apparaten permanent moeten worden ingeschakeld, waardoor middelen onnodig worden verbruikt.
  • Verhoogde efficiëntie bij de controle van de bedrijfskosten en de kantoorkosten. Dankzij de installatie van slimme mechanismen kunt u eenvoudig het schakelen van reclame -billboards, weergavekasten, promotieschermen, computers en lichten regelen. Sommige modellen stellen u zelfs in staat om de programmering van verschillende gedragingen te personaliseren.
Image

11 producten

Sorteer
Bestsellers

Onze uitgelichte producten van Draadloze Elektrische Schakelmateriaal

11 producten

Zoeken in deze categorie

Verkoopprijs

Montage

  • 4

Gebruik

  • 10

Voltage

  • 10

IP Beschermingsfactor

  • 9
  • 1

Marken

  • 3
  • 3
  • 1

Dimbaar

  • 1

Speciaal

Merken gerelateerd aan deze categorie