.

Europese leider in LED verlichting

Verzending gratis vanaf 24,95 € (IVA incl.)

  • 5% korting op 1e bestelling bij aanmelden

  • Garantie tot 5 jaar

.
Online winkel voor verlichting en lampen Ledkia.com

Ben je een professional?

Krijg betere prijzen

Zoek hier naar uw product

Filtert op

Resultaten filteren

Prijs
11
36
Reset deze groep
Vermogen (W)
7 W
15 W
Reset deze groep
Fitting
Reset deze groep
Lichtkleur
Reset deze groep
Voltage
Reset deze groep
Lumen
400 lm
1300 lm
Reset deze groep
Dimbaar
Reset deze groep
Stralingshoek
24
45
Reset deze groep
Marken
Reset deze groep
Materialen
Reset deze groep
Onze merken

Onze merken

Bekijk het volledige assortiment

Nieuwigheden Decoratie

Ontdek de nieuwe trends

Onze aanbevolen producten zijn G53 AR111 LED Lampen

1 - 6 van de 6 producten

G53 of AR111 LED lampen kunnen uw conventionele halogeenlampen vervangen op een zeer efficiënte manier en zonder warmte af te geven, waardoor u aanzienlijk kunt besparen op uw energieverbruik.

Door hun hoge lichtopbrengst en hun gesloten lichtbundels - we hebben modellen in ons assortiment vanaf 24º opening - zijn ze ideaal voor het uitlichten van een gebied of een product in intense en geconcentreerde commerciële verlichting, zoals in restaurants, musea, galerijen, winkels die producten in een etalage moeten uitlichten, enz. Ze passen ook perfect bij ontwerpen van het Kardan-type.

Aan de andere kant, in uw huis, kunt u ze combineren met downlights en plafondlampen, of intieme ruimtes creëren die een meer algemeen licht aanvullen.

Bij Ledkia hebben we G53 LED lampen in verschillende kleurtemperaturen, zodat u degene kunt kiezen die het beste past bij uw ruimtes, evenals dimbare lampen.

In onze catalogus vindt u ook modellen met flickervrije technologie, voor een hoogwaardig licht zonder flikkering, of ook ontwerpen met Epistar COB LED-technologie, bestaande uit een inkapseling met een veelvoud aan LED's.

Wij bieden ook kantelbare vierkante ringen, enkel of dubbel, waarmee u de lichtbundel gemakkelijk kunt richten.

De AR111 LED-lampen bieden nog een ander groot voordeel: een levensduur tot 50.000 uur, wat jarenlang een krachtig licht van hoge kwaliteit garandeert.

Hoe kiest u de juiste G53 (AR111) LED lamp?

Houd rekening met deze 2 factoren die u zullen helpen de G53 (AR111) lamp te kiezen die u nodig hebt:

    1. De openingshoek van de lichtbundel. Hoe kleiner de hoek, hoe gerichter het licht. Als we het hebben over G53 lampen, liggen de meest voorkomende openingshoeken tussen 24º en 45º, waarmee u de verlichting van een ruimte, meubelstuk of ander object kunt accentueren.
    2. De kleurtemperatuur. Deze moet zich aanpassen aan uw decoratie en de rest van de verlichting. U kunt G53 LED lampen zowel gebruiken om het omgevingslicht te versterken als om contrast te creëren of ruimtes te onderscheiden. In geval van twijfel kunt u kiezen voor dimbare lampen waarmee u het licht kunt aanpassen aan uw behoeften.

Houd er ten slotte rekening mee dat G53 LED lampen ook wel AR111 worden genoemd. Specifiek verwijst G53 naar het type fitting en AR111 naar de vorm en diameter van de lamp, in dit geval 111 mm, AR staat voor aluminium reflector.

Druk niet op BACK of REFRESH tijdens de verwerking...