Gratis verzending vanaf

  Ontvang 5% korting op je eerste bestelling

  Garantie tot 5 jaar

  Contact

G24 LED Lampen

Image
5 producten
Sorteer
Bestsellers

Onze uitgelichte producten van G24 LED Lampen

5 producten

Merken gerelateerd aan deze categorie

Over ons G24 LED Lampen

G24 LED lampen vervangen de energiebesparende compacte fluorescentielampen in wand- en downlights, maar bieden grotere energiebesparingen en een hoog rendement. Ze hebben als bijkomend voordeel dat ze geen transformator nodig hebben om te werken.

In onze catalogus vindt u G24 LED lampen van verschillende wattages, evenals modellen waarmee u de ideale lichttemperatuur kunt kiezen tussen koel wit, neutraal wit of warm wit om uw ruimtes optimaal te verlichten.

Wij bieden ook G24-lampen van verschillende lichtsterkten, gemaakt van hoogwaardige, resistente materialen zoals aluminium of polycarbonaat, sommige met opalen lenzen of heldere lenzen.

Een belangrijk aspect waarmee rekening moet worden gehouden is dat de bestudeerde kolfvorm zorgt voor een homogene lichtverdeling.

Dankzij de onmiddellijke inschakeling kunt u genieten van een grote lichtintensiteit in al uw ruimtes zonder te wachten. Geniet van dit type armatuur in de keuken, badkamer, kantoor of elke andere ruimte in uw huis.

Zo kunt u ook in uw commerciële verlichting van al deze voordelen profiteren dankzij de veiligheid van onze modellen met bescherming tegen vaste en vloeibare deeltjes.

Voordelen van G24 LED lampen in vergelijking met conventionele CFL's

G24 LED lampen hebben een aantal zeer gunstige eigenschappen ten opzichte van conventionele CFL's (compacte fluorescentielampen).

Wij delen met u de 6 meest relevante:

 1. Ze zijn speciaal ontworpen om CFL-lampen te vervangen, maar zijn veel efficiënter.
 2. Dankzij de LED-technologie verbruiken ze aanzienlijk minder, waardoor ze ideaal zijn voor de verlichting van winkels of ruimten die gedurende vele uren per dag kwaliteitslicht nodig hebben.
 3. Ze zijn compatibel met de meeste lampen die CFL-lampen vereisen.
 4. Ze bieden een veel langere levensduur, waardoor de initiële investering op middellange termijn wordt terugverdiend.
 5. Ze hebben geen transformator nodig om te werken.
 6. De installatie is zeer eenvoudig dankzij het pennensysteem en de draaiende fitting die de koppeling vergemakkelijkt.

Een andere geweldige eigenschap, die alle LED-lampen gemeen hebben, is dat ze geen kwik bevatten en minder CO2 uitstoten, waardoor ze veel milieuvriendelijker zijn dan alle andere lampen zonder deze technologie.