-10% Extra op technische verlichting   Zie voorwaarden    |    ⏳  Let OP! Je hebt alleen...

  • uur
  • :
  • min
  • :
  • sec

Code gekopieerd!

.

Europese leider in LED verlichting

Verzending gratis vanaf 24,95 € (IVA incl.)

  • 5% korting op 1e bestelling bij aanmelden

  • Garantie tot 5 jaar

.
Online winkel voor verlichting en lampen Ledkia.com

Ben je een professional?

Krijg betere prijzen

Zoek hier naar uw product

GU5.3 LED Lampen

Filtert op

Resultaten filteren

Prijs
0
26
Reset deze groep
Vermogen (W)
5 W
8 W
Reset deze groep
Fitting
Reset deze groep
Lichtkleur
Reset deze groep
Voltage
Reset deze groep
Zie meer Toon minder
Lumen
380 lm
660 lm
Reset deze groep
Forma
Reset deze groep
Dimbaar
Reset deze groep
Stralingshoek
36
120
Reset deze groep
Marken
Reset deze groep
Materialen
Reset deze groep
Onze merken

Onze merken

Bekijk het volledige assortiment

Nieuwigheden Decoratie

Ontdek de nieuwe trends

Onze aanbevolen producten zijn GU5.3 LED Lampen

1 - 17 van de 17 producten

GU5.3 / MR16 LED lampen, in de volksmond "patrijspoorten" genoemd, vervangen inbouwhalogeenlampen die in verlaagde plafonds worden geplaatst, waardoor u aanzienlijk op licht kunt besparen. Bedenk dat een GU5.3 lamp van 400 lm (lumen) gelijk is aan een conventionele halogeenlamp van 35 of 40 W (watt).

Om u meerdere opties te bieden, bieden wij verschillende ontwerpen die werken op 12-14 V (volt) of op 220-240 V (volt). U kunt ze verfraaien met metalen ringen die ook kantelbaar, rond of vierkant kunnen zijn. Bij Ledkia hebben we een breed scala aan accessoires voor GU5,3 en MR16 LED-lampen die u zullen helpen om te genieten van homogene verlichting die past bij uw behoeften.

In feite hebben we verschillende opties waarmee u de lichttemperatuur kunt kiezen tussen warm, koel of neutraal wit, evenals het type technologie - SMD LED of COB LED - dat het beste past bij uw behoeften.

Zo hebben we ook dimbare GU5.3-modellen met een kleurweergave-index van meer dan 90, waardoor ze ideaal zijn voor kledingwinkels, fotostudio's of voor het werk van professionals zoals grafische ontwerpers.

In onze online catalogus bieden wij u lampen van verschillende vermogens, vervaardigd met hoogwaardige materialen die een aangenaam gerichte lichtsterkte bieden dankzij verschillende openingshoeken en met intensiteiten die kunnen oplopen tot 660 lm.

Gebruik onze GU5.3/MR16 LED lampen om etalages, vitrines, gangen, keukens of badkamers, enz. aan te kleden. Creëer een gevoel van ruimtelijkheid, elegantie en visueel comfort dankzij een kwalitatief licht, terwijl u energie bespaart en het milieu beschermt dankzij CE-, RoHS- en UKCA-certificeringen.

Wat betekent GU5.3 / MR16?

De GU5.3 nomenclatuur is als volgt opgebouwd:

  • GU. Dit verwijst naar het type fitting. Dit is een klemcontact dat wordt gebruikt met lampen die een warmteafgiftebescherming aan de achterzijde hebben.
  • 5,3. Deze nummering identificeert de pinafstand, die in dit geval 5,3 mm (millimeter) bedraagt.

MR16 is een standaardnomenclatuur die staat voor veelzijdige reflector en verwijst naar het type aansluiting van de lamp. Het komt overeen met GU5.3.

Hoe dan ook, als u overweegt uw conventionele halogeenlampen te vervangen door LED-lampen om te besparen op uw elektriciteitsrekening, houd dan rekening met het type aansluitingen dat u hebt geïnstalleerd, en of u lampen nodig hebt die op 12 V of 220 V werken.

Druk niet op BACK of REFRESH tijdens de verwerking...