Europese leider in LED verlichting

Verzending gratis vanaf 24,95 € (IVA incl.)

  • 5% korting op 1e bestelling bij aanmelden

  • Garantie tot 5 jaar

.
.
Online winkel voor verlichting en lampen Ledkia.com

Ben je een professional?

Krijg betere prijzen

Zoek hier naar uw product

GU10 LED Lampen

Filtert op

Resultaten filteren

Fitting
Reset deze groep
Stralingshoek
Reset deze groep
Zie meer Toon minder
Dimbaar
Reset deze groep
Zie meer Toon minder
Forma
Reset deze groep
Gebruik
Reset deze groep
Voltage
Reset deze groep
Marken
Reset deze groep
Zie meer Toon minder
Lumen
229 lm
1400 lm
Reset deze groep
Vermogen (W)
2 W
15 W
Reset deze groep
Prijs
0
271
Reset deze groep
Reset deze groep
Onze merken

Onze merken

Bekijk het volledige assortiment

Nieuwigheden Decoratie

Ontdek de nieuwe trends

Onze aanbevolen producten zijn GU10 LED Lampen

1 - 31 van de 54 producten

GU10 LED-lampen, ook bekend als dichroïde lampen, zijn al lang populair op alle gebieden, omdat ze de evolutie van de klassieke halogeenlampen vertegenwoordigen.

Dit maakt ze bijzonder geschikt voor gebruik in inbouwspots en patrijspoorten, omdat ze een grote verlichtingscapaciteit bieden en tegelijk veel voordelen hebben ten opzichte van de klassieke GU10 lampen, zoals een lager energieverbruik en een veel langere levensduur, wat een aanzienlijke kostenbesparing betekent.

De RGB-optie voor GU10 LED-lampen is ook belangrijk, omdat het kiezen van de juiste lichtkleur en -intensiteit voor elke kamer in huis van cruciaal belang is, vooral voor kamers waar u taken gaat uitvoeren waarvoor u uw ogen moet focussen, of als u een bepaalde sfeer in een kamer in uw huis wilt creëren.

Naast de verscheidenheid aan kleuren, hebben we bij Ledkia ook allerlei accessoires voor GU10. Kom onze catalogus bekijken en stap over op het meest efficiënte en energiebesparende verlichtingssysteem op de markt.

Typen LED GU10 lampen

Ontdek de grote verscheidenheid aan modellen in onze GU10 LED lampen catalogus. U zult kunnen kiezen tussen verschillende merken, evenals meerdere opties van vermogen en stralingshoeken, en zelfs dimfuncties tot u de perfecte GU10 lamp voor uw huis hebt.

Onder andere classificaties, kunnen GU10 LED lampen zijn:

  • Dimbaar. Ze bieden de mogelijkheid hun lichtintensiteit aan te passen en af te stemmen op de verlichtingsbehoeften van elk moment.
  • Smart. Dankzij hun connectiviteit via WiFi of Bluetooth kunnen ze op afstand en via Bluetooth worden bediend vanaf uw mobiele telefoon of apparaten zoals Alexa of Google Home.
  • RGB. Hiermee kan zowel de intensiteit van het licht als de kleur worden ingesteld, die uit een breed gamma kan worden gekozen.

Wat is ongeveer de levensduur van GU10 LED gloeilampen?

Een van de grootste voordelen van GU10 LED-lampen ten opzichte van traditionele halogeenlampen is dat ze een levensduur bieden die bijna twintig keer langer kan zijn dan die van oudere modellen.

In het algemeen kan de levensduur van traditionele GU10 lampen 3.000 uur bereiken, terwijl in het geval van GU10 LED lampen dit aantal stijgt tot 50.000 gebruiksuren.

Bovendien kan hun energieverbruik tot 90% lager liggen dan dat van traditionele gloeilampen. De besparingen van het vervangen van de traditionele GU10 lampen in uw huis of kantoor door LED modellen, met de cijfers in het achterhoofd, is nog duidelijker.

Druk niet op BACK of REFRESH tijdens de verwerking...