.

Europese leider in LED verlichting

Verzending gratis vanaf 24,95 € (IVA incl.)

  • 5% korting op 1e bestelling bij aanmelden

  • Garantie tot 5 jaar

.
Online winkel voor verlichting en lampen Ledkia.com

Ben je een professional?

Krijg betere prijzen

Zoek hier naar uw product

Filtert op

Resultaten filteren

Prijs
2
26
Reset deze groep
Vermogen (W)
1 W
8 W
Reset deze groep
Fitting
Reset deze groep
Zie meer Toon minder
Lichtkleur
Reset deze groep
Voltage
Reset deze groep
Lumen
120 lm
660 lm
Reset deze groep
Forma
Reset deze groep
Zie meer Toon minder
Dimbaar
Reset deze groep
Stralingshoek
30
360
Reset deze groep
Marken
Reset deze groep
Materialen
Reset deze groep
Onze merken

Onze merken

Bekijk het volledige assortiment

Nieuwigheden Decoratie

Ontdek de nieuwe trends

Onze aanbevolen producten zijn LED Lampen 12V/24V

1 - 11 van de 11 producten

12V/24V LED-lampen zijn perfect voor elke installatie die een laag verbruik vereist zonder af te zien van hoogwaardige verlichting, bijvoorbeeld om de verlichting bij te werken in installaties met zonnepanelen, in caravans of op boten.

Bij Ledkia bieden we u verschillende soorten 12V- en 24V -bollen van verschillende maten, vormen en ontwerpen, gemaakt van materialen zoals aluminium, polycarbonaat, epoxyhars of glas, waardoor u verschillende openingshoeken, kracht en intensiteit krijgt.

Als u bijvoorbeeld overweegt om uw traditionele halogeenbi-pin-verbindingsverlichting te vervangen, kunt u kiezen voor efficiënte oplossingen zoals de GU5.3/MR16-lampen, de G4 LED-lampen of de LED GU10-lampen.

En als u uw grote of kleine schroefaanpassingsbollen moet wijzigen, bieden wij u zeer efficiënte 12V- en 24V -opties met onze reeksen E27 LED -lampen en E14 LED -lampen respectievelijk.

U kunt ook kiezen tussen verschillende lichtintensiteiten, afhankelijk van de verlichting die u in een specifieke ruimte wilt bieden. Verstelbare bollen met het TRIAC -systeem zouden hiervoor geschikt zijn.

Al onze 12V/24V LED -lampen worden vervaardigd na hoogwaardige normen en hun kleur rendering -index met opaalafwerking zorgt voor een licht dat niet zal vervormen of verblinden.

Vanwege zijn lange nuttige levensduur en de afwezigheid van gevaarlijke componenten zoals kwik, is LED-verlichting een manier geworden om op korte termijn en een langetermijninvestering te sparen, zowel voor uzelf als voor het milieu.

Waar worden 12V/24V LED -lampen gebruikt?

12V/24V LED -lampen worden gebruikt in installaties met lage consumptie, zoals:

  • Installaties met zonnepanelen.
  • Interieurverlichting voor caravans, boten, voertuigen aangesloten op 12V DC -batterijen, dat wil zeggen tot 12 volt directe stroom.
  • Badkamerverlichting.
  • LED -strips.

Vergeet niet dat u een transformator nodig hebt om 12 V en 24 V LED -lampen te gebruiken in 220 V / 240 V -installaties.

Als u kiest voor verlichting met LED -technologie, zoals die we u aanbieden in onze uitgebreide catalogus, kunt u genieten van uniforme en efficiënte verlichting terwijl u geld bespaart op uw verlichtingsrekening.

Druk niet op BACK of REFRESH tijdens de verwerking...