Gratis verzending vanaf

    Ontvang 5% korting op je eerste bestelling

    Garantie tot 5 jaar

    Contact

Pinnen en Verbindingskam

Image
5 producten
Sorteer
Bestsellers

Onze uitgelichte producten van Pinnen en Verbindingskam

5 producten

Merken gerelateerd aan deze categorie

Over ons Pinnen en Verbindingskam

Om het elektrische schakelbord er netjes en zo goed mogelijk uit te laten zien, kunnen we gebruik maken van kamrails

Wat is de functie van de verbindingskammen?

Dit zijn elementen die de bruggen tussen de verschillende beveiligingen in het groepenkast vervangen. Dankzij deze eenvoudige hulpmiddelen geven we het een betere afwerking en maken we het veiliger.

Het installeren van een aansluitkam is heel eenvoudig, gewoon het stuk kam dat u nodig hebt afknippen en aansluiten op de hoofdschakelaar en de secundaire schakelaars, die zich "stroomafwaarts" in de installatie bevinden.

Kortom, het verbinden van de elementen van groepenkast via een verbindingskam is de eenvoudigste, veiligste en esthetisch mooiste manier.

Wat zijn verbindingsschakelaars en waarvoor dienen ze?

Ook bekend als aansluitblokken, worden modulaire verdelers of elektrische verdeelborden voornamelijk gebruikt voor het verdelen van aansluitingen in elektrische verdelers, waardoor een aanzienlijke ruimtebesparing ontstaat.

De verbindingsverdeler is een eenvoudig apparaat dat bestaat uit een klem of meerdere klemmen met gaten van verschillende doorsnede. De te verdelen geleider wordt in het gat met de grootste doorsnede gestoken en de verdeelleidingen komen uit de gaten met kleinere doorsneden.

Ze bevatten een isolerend omhulsel om onbedoeld contact met de elektrische stroom te voorkomen. Ze zijn ook zeer gemakkelijk te installeren. In feite kunnen ze op dezelfde manier op een DIN-rail worden gemonteerd als een stroomonderbreker.

Onder de verschillende modellen splitters zijn er onder meer tweepolige en vierpolige modellen:

  • Tweepolig, tweepolig (2P), met twee geleiders. Meestal één voor de fase en één voor de nul.
  • Vierpolig, vierpolig (4P), wat in dit geval vier geleiders omvat. Meestal worden er drie gebruikt voor de fasen en de vierde voor de nul.