Tuindecoratie met LED meubels

Tuinen versieren met LED meubels is een zeer originele manier om een unieke sfeer te creëren waarvan we kunnen genieten nu het mooie weer in aantocht is. We hebben u al verteld hoe u uw tuin kunt verlichten met LED strips en nu zullen we u alle opties laten zien die onze online verlichtingswinkel biedt om originele ruimtes te creëren met LED meubels en andere lichtgevende aanvullingen.

Kenmerken en gebruik van LED meubels

Hoewel ze kunnen worden gebruikt in elke hoek van het huis of in bedrijven zoals bars, hotels, kantoorrecepties, enz., zijn deze tuindecoratieproducten die we hieronder presenteren speciaal vervaardigd voor gebruik in buitenruimtes. Ze zijn gemaakt van polyethyleen en hebben een beschermingsfactor van IP65 of hoger. Dit materiaal is van zeer goede kwaliteit, zeer goed bestand tegen extreme weersomstandigheden en in het bijzonder tegen UV-stralen. Anderzijds is het zeer gemakkelijk schoon te maken.

Ze hebben binnenin een oplaadbare batterij zodat ze niet op het lichtnet hoeven te worden aangesloten. De levensduur van de batterij bedraagt ongeveer 10 uur en de volledige oplaadtijd wordt geschat op 5 tot 6 uur. Bovendien hebben deze tuindecoratieproducten een afstandsbediening waarmee we alle functies van dit type meubilair comfortabel kunnen bedienen.

Elementen voor tuindecoratie met LED meubels

In EfectoLED bieden wij u verschillende LED decoratie-elementen zoals kubussen, bollen of paddenstoelen in verschillende maten en vormen. Ze hebben een mooi ontwerp met eenvoudige lijnen die deze producten ideale decoratiestukken maken als u op zoek bent naar originaliteit en onderscheid in zowel binnen- als buitenomgevingen.

Elementen voor tuindecoratie met LED meubels
Verschillende elementen voor tuindecoratie met LED meubels

Een veel gebruikt element zijn de LED plantenbakken met verschillende modellen en maten om uit te kiezen. Ze kunnen ook worden gebruikt om twee ruimtes of omgevingen te scheiden, hetzij in de tuin of binnen in het huis of bedrijf. Andere veel voorkomende elementen in tuindecoratie zijn fruitschalen, flessenrekken, drankbakken, enz. U kunt zelfs een drijvend dienblad hebben om direct in het zwembad van een cocktail of een ander drankje te genieten.

Creëer speciale sferen in elke tuin of op elk terras

Met alle opties die we hebben gepresenteerd kunt u bijvoorbeeld een zeer mooie en ontspannende Chill Out sfeer krijgen met een vleugje elegantie en moderniteit.

U hoeft deze voorstellen voor het inrichten van tuinen alleen maar aan te vullen met neutrale kleuren, eenvoudige en elegante lijnen om de gewenste sfeer te krijgen in elke ruimte, zowel binnen als buiten. Toch komt dit type decor meestal voor in tuinen, restaurants of elk bedrijf met grote ruimtes en terrassen met uitzicht.

[vc]Elk detail van de ruimte telt. Doe er uw voordeel mee en ontwerp een unieke ruimte waar u onvergetelijke herinneringen kunt creëren.[vc].

Door de verschillende lichtbronnen te combineren om de natuurlijke aantrekkingskracht van de tuin te versterken krijgen we dat perfecte tafereel. De witte kleur, warm of neutraal, is de duidelijke hoofdrolspeler in de verlichting, maar met een vleugje kleur in de potten of een decoratief element krijgt LED RGB die speciale touch die veelzijdigheid zal brengen in de verlichting. Een groeiende trend, vooral in grote ruimtes, is het gebruik van tuinlantaarns.

Chill out sfeer met LED meubels
Chill out sfeer met LED-meubilair

In aanvulling op al deze producten tuindecoratie hebben ook een verscheidenheid aan opties voor de verlichting van tuinen en andere buitenruimtes, zoals spots voor zwembaden, bakens en kandelaars waarmee licht en versieren.