LED Kerstverlichting

Met de kerstvakantie voor de deur is het tijd om na te denken over hoe we onze huizen gaan versieren met de boom, de kerststal en andere typische voorwerpen. Niets is beter om de feestdagen en het nieuwe jaar te verwelkomen dan te kiezen voor de veelzijdigheid die LED kerstverlichting biedt om een vleugje licht en kleur aan onze huizen te geven.

Hier zijn enkele ideeën en verlichtingselementen, sommige traditioneel en andere meer innovatief, die ons zullen laten genieten van een fantastische kerst.

Traditionele LED kerstverlichting

In onze online verlichtingswinkel hebben we verschillende elementen van kerstverlichting die LED technologie gebruiken en perfect zijn om conventionele decoratieve verlichting te vervangen. Hier zijn enkele voorbeelden:

LED slingers

De slinger is perfect voor gebruik zowel binnen als buiten en is de ultieme lichtdecoratie voor de kerstvakantie. De slinger is verkrijgbaar in verschillende kleuren, maakt gebruik van LED-technologie en bespaart 80% op het elektriciteitsverbruik in vergelijking met traditionele slingers. Ze worden meestal voornamelijk gebruikt bij de versiering van de kerstboom, maar kunnen op veel plaatsen worden gevonden, zoals ramen, open haarden, rond spiegels of foto’s, enz.

LED slinger voor buiten
Lichtslingers zijn een zeer veelzijdig decoratief element.

We kunnen lichtslingers vinden in verschillende formaten, van de typische kettingen of gordijnen vol met kleine lampjes tot andere die minder gebruikelijke materialen gebruiken in dit type decoratie zoals katoen, perfect als we kiezen voor een meer sobere en elegante stijl. In feite beginnen deze laatste te worden gebruikt in de gebruikelijke decoratie van ruimtes waar je een originele sfeerverlichting wilt hebben. Aan de andere kant, omdat ze op batterijen werken, kunnen we ze overal plaatsen, of we nu een stopcontact in de buurt hebben of niet.

LED kaarsen

Ongetwijfeld een van de nieuwigheden van dit seizoen. Deze LED-kaarsen zijn het perfecte alternatief voor hun conventionele tegenhangers. Ze stoten geen rook uit en zijn volledig veilig omdat er geen verbranding plaatsvindt. Omdat ze gemaakt zijn van plantaardige was en het flikkeren van een vlam simuleren, zien ze er zeer realistisch uit. Met de versie met afstandsbediening kun je verschillende functies instellen, zoals automatische uitschakeling of lichtintensiteit. Dit is een decoratieve aanvulling die warmte brengt in elke kamer.

Alternatieven voor conventionele kerstverlichting

Dankzij het gebruik van LED’s hebben we tal van alternatieven voor het decoreren met licht, hetzij met Kerstmis of een ander soort feest of evenement. Hier zijn enkele voorbeelden.

LED strips en neonverlichting

In een ander artikel hebben we al laten zien hoe je verschillende soorten LED strips kunt installeren en alle mogelijkheden die ze bieden op het gebied van decoratie en accentverlichting. Als we ons strikt beperken tot LED-verlichting voor kerst, moeten we de RGB-strips benadrukken, waarmee we zeer gevarieerde lichtspellen kunnen maken en vooral de muzikale controller waarmee het licht en de kleur van de strip kunnen variëren afhankelijk van de muziek die we op hebben staan. Gedaan met de traditionele muzikale slingers!

Neon LED slingers geven een gelijkmatig, helder licht dat doet denken aan klassieke neonreclames. Ze zijn de nieuwste trend in decoratieve en accent LED-verlichting. Ze geven elke ruimte een speciaal tintje en stellen je in staat om unieke decoratieve elementen te creëren. De enige beperking is onze verbeelding.

Neonlampen

Neonlampen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen en geven een heel vrolijk en ongedwongen vleugje kleur. We hoeven alleen maar het ontwerp te vinden dat het beste past bij de rest van de inrichting.

Zoals je ziet zijn er geen excuses meer om je huis of bedrijf te decoreren dankzij de verscheidenheid en veelzijdigheid van de producten die we aanbieden in Ledkia, jouw online verlichtingswinkel.