LED-buitenmeubilair

LED-buitenmeubilair wordt steeds populairder en niet alleen in de verlichting van hotels, restaurants of zomerterrassen, maar ook bij particulieren.

Waarom denken we bij het inrichten van ons huis meestal alleen aan de binnenkant? Als je het geluk hebt een tuin of een terras te hebben, moet je die ook benutten om er je persoonlijke toets aan te geven en er het beste van te maken.

De meubels met licht hebben zeer zorgvuldige ontwerpen, brengen originaliteit in onze decoraties en hebben ook LED-verlichting en al zijn voordelen.

Verlichte meubelen voor originele tuinen

De LED-buitenmeubelen zijn ontworpen om een vleugje originaliteit te brengen in de decoratie en verlichting van tuinen en terrassen. Tegenwoordig hebben de stukken een zeer zorgvuldig ontwerp en werken ook met LED-technologie, die een uniform en koel licht bereikt. Aan de andere kant was het inbouwen van verlichting in een meubel of object in het verleden enigszins ingewikkeld, omdat de lampen of lichtbronnen erg warm waren en bovendien een groot formaat hadden.

LED lichtkubus
RGBW 40cm oplaadbare LED Kubus

LED-verlichting laat een terras of tuin er veel aantrekkelijker uitzien, hoewel we voorzichtig moeten zijn, want van esthetisch naar overdreven gaan is heel gemakkelijk. Daarom zullen we, voordat we het nieuwe buitenmeubilair aanschaffen, nagaan of we voldoende ruimte hebben voor de decoratieve objecten die we willen plaatsen en zullen we ook rekening houden met de kleurencombinatie die we willen creëren, aangezien deze kubussen ons in staat stellen hun kleur te veranderen dankzij de RGBW LED-technologie.

De LED-lampen die in deze decoratieve objecten en meubels zijn verwerkt, hebben een grote energie-efficiëntie en zijn zeer goed bestand tegen verblijf buitenshuis. Naast een zeer zorgvuldig ontwerp, zijn ze ideaal voor het creëren van omgevingen zoals ingangen, paden, hoeken … de minimalistische en geometrische vormen zorgen voor een andere touch in elke tuin of terras.

LED-buitenmeubelen, de ideale aanvulling op terrassen

Bij het kiezen van buitenmeubilair houden we niet alleen rekening met het ontwerp, maar ook met de materialen waarvan ze gemaakt zijn.

  • De LED buitenmeubelen die we bij Ledkia hebben, zijn gemaakt van polyethyleen, wat een zeer bestendig materiaal is in extreme weersomstandigheden en bestand tegen UV-stralen, een goede lichtverspreider en gemakkelijk te reinigen. In aanvulling op het hebben van verschillende huidige ontwerpen, hebben we een aantal zelfs leuk als deze paddestoel-vormige.
Tuinlamp in de vorm van een paddenstoel
RGBW oplaadbare LED paddenstoel
  • Deze meubels met licht zijn een originele en praktische optie die zowel een decoratieve als functionele functie vervullen in de verlichting van het terras.
  • Ze zijn een eenvoudige manier om extra kleur te geven. Ze laten toe te spelen met lichteffecten en creëren telkens een andere sfeer.

Een van de belangrijkste voordelen is dat de RGBW LED lampen kunnen worden bediend met een IR (infrarood) afstandsbediening waarmee u het RGBW licht naar believen kunt manipuleren en een oplaadbare batterij die het mogelijk maakt het meubilair of object te gebruiken in gebieden die ver van een lichtpunt verwijderd zijn. Zo kunnen we ze in elke buitenruimte plaatsen en de kleur of intensiteit veranderen zonder ernaast te staan.

Onder de verlichte meubelen hebben we ook andere elementen zoals plantenbakken, verlichte geometrische stukken, lampen in de vorm van bollen, stoelen of waterbakken, onder andere.