.
.

Europese leider in LED verlichting

Verzending gratis vanaf € (incl. BTW)

  • 5% korting op 1e bestelling bij aanmelden

  • Garantie tot 5 jaar

Online winkel voor verlichting en lampen Ledkia.com

Ben je een professional?

Krijg betere prijzen

Zoek hier naar uw product

Filtert op

Resultaten filteren

Nieuw

Levering in 24/48u

Let op!

Alle producten hebben minstens één 24/48 leveringsoptie/combinatie.

Fitting
Gebruik
Voltage
IP Beschermingsfactor
Lumen
450 lm
1350 lm
Vermogen (W)
5 W
15 W
Prijs
8
17
Onze merken

Onze merken

Bekijk het volledige assortiment

Ontdek de nieuwste innovaties op het gebied van LED-verlichting

Nieuws

Ontdek de nieuwe trends

Onze aanbevolen producten zijn PAR20/PAR30/PAR38 LED lampen

1 - 6 van de 6 producten

PAR38, PAR30 en PAR20 LED lampen hebben kleinere bundelopeningen dan gloeilampen E27, waardoor ze een gericht en zeer efficiënt licht geven en de perfecte vervanging vormen voor conventionele verlichting.

In feite verwijst PAR (Parabolic Aluminized Reflector) naar "parabolische gealuminiseerde reflector" die tot doel heeft de intensiteit van het licht te verhogen door het genereren van de maximale mate van reflectie en lichtrichting mogelijk in relatie tot de hoek van de opening.

Bij ledkia bieden we PAR 38, 30 en 20 LED lampen van verschillende wattages, waarvan sommige met instelbare lichtopening. We hebben ontwerpen van meer dan 1.000 lumen die traditionele lampen tot 120 watt (W) effectief kunnen vervangen en op een meer duurzame manier omdat ze u alle voordelen van LED innovatie bieden.

In onze online catalogus kunt u LED PAR lampen kiezen met full spectrum technologie die afziet van de gele kleur van het licht en een blauwe luminescentie geeft die de concentratie verbetert. Deze eigenschap maakt ze ideaal om te werken of te studeren.

We hebben zelfs armaturen die bestand zijn tegen spanningsschommelingen van 85 tot 265 volt (V) en we hebben PAR 30 en PAR 38 lampen met een IP65 beschermingsgraad die u zowel binnen als buiten kunt gebruiken, omdat ze waterdicht en waterbestendig zijn, terwijl u kunt kiezen tussen verschillende kleurtemperaturen of kunt genieten van een rood of geel licht om zeer suggestieve sensaties te creëren.

Ten slotte hebben we ook dimbare opties als u het licht wilt aanpassen aan de variaties in uw omgeving.

Voor welke ruimtes zijn LED PAR38, PAR30 en PAR20 lampen geschikt?

LED PAR38, PAR30 en PAR20 lampen projecteren een zeer krachtige lichtbundel, zodat ze vaak worden gebruikt in bioscopen, theaters, sportscholen, etalages of andere ruimtes die intense commerciële LED-verlichting vereisen.

Hierdoor zijn ze een veelgebruikte oplossing in ruimtes met hoge plafonds, omdat ze een gesloten lichtbundel hebben die het licht concentreert op de plaats waar ze zijn gericht.

Tegelijkertijd zijn ze een fantastische optie om halogeenverlichting in uw huis te vervangen in die ruimtes die u wilt accentueren met accentverlichting, zowel binnen als buiten.

Druk niet op BACK of REFRESH tijdens de verwerking...