Draadloze armaturen voor buiten

Een van de meest voorkomende problemen bij de verlichting van terrassen en tuinen is de plaats van de lichtpunten. Het meest gebruikelijke is om hooguit één plaats te hebben waar de armatuur geplaatst kan worden. De eenvoudigste oplossing zou ongetwijfeld zijn om snoerloze lampen te hebben die geen enkele vorm van aansluiting nodig hebben om te werken.

Soorten snoerloze armaturen voor buiten

Als we denken aan ons nieuwe snoerloze armatuur, is het eerste waar we aan denken een soort batterij of lichtbron op batterijen, maar we kunnen ook andere soorten lampen gebruiken en nee, we denken er niet aan dat u de tuin volzet met LED-lantaarns. Aangezien we proberen een buitenruimte te verlichten is verlichting op zonne-energie een alternatief om te overwegen.

Armaturen op batterijen

In dit geval is de oplossing die het beste past bij onze behoeften de spots met batterij. Op dit moment hebben we in onze online LED verlichting winkel 10W en 20W spots, in conventioneel en compact formaat.

Armatuur zonder spotcontactdozen

Dit type LED-armaturen biedt een lichtsterkte tot 1.800 lumen, wat gelijk is aan die van een halogeenspot van ongeveer 150W. De levensduur van de batterij bedraagt tot 4-5 uur (afhankelijk van het model).

Deze LED-projectoren op batterijen zijn niet alleen perfect voor de tuin, ze kunnen ook worden gebruikt op de camping of we kunnen ze meenemen in de auto voor gebruik in noodgevallen.

Lampjes op zonne-energie

Hoewel ze nog steeds een soort lamp op batterijen zijn, worden ze gekenmerkt door hun totale onafhankelijkheid van het conventionele elektriciteitsnet, aangezien ze uitsluitend worden aangedreven door zonne-energie, wat een stap verder is dan wat een eenvoudige lamp op batterijen zou zijn.

De LED-technologie is een keerpunt ten gunste van verlichting op zonne-energie. Dankzij het lagere verbruik kunt u vele uren licht genieten met één enkele lading. Ze bevatten aanwezigheidsdetectoren zodat de verlichting automatisch aan- en uitgaat en alleen wanneer dat nodig is.

Deze wandlamp is een voorbeeld van een draadloze LED-armatuur.

In tegenstelling tot de in het vorige punt beschreven projectoren bieden ze meer omgevingslicht.

Voordelen van draadloze armaturen

Onder de vele voordelen van dit type draadloze LED-armaturen kunnen we het volgende benadrukken:

  • Eenvoudige installatie, aangezien ze geen bedrading nodig hebben.
  • Minimaal elektriciteitsverbruik, dat bij wandlampen op zonne-energie tot nul wordt gereduceerd.

Naast alle voordelen van de LED-technologie, zoals het onmiddellijk inschakelen zonder flikkeren of de afwezigheid van schadelijke stoffen, die we al vaker hebben besproken.

LED wandlampen gaan automatisch aan
Solar LED wandlampen schakelen automatisch in

Enkele modellen draadloze armaturen

Tot slot stellen wij u een paar producten voor van alle producten die op onze website beschikbaar zijn:

Ultradunne LED-spot 20W met batterij.

Deze spot heeft een zeer compact formaat, makkelijk mee te nemen en op te bergen. Het biedt een helderheid van 1.200 lumen en kan tot vijf uur werken.

Compacte schijnwerper op batterijen

Solar LED wandlamp met PIR sensor

Perfect voor gebruik in alle soorten buitenruimtes. Bijzonder praktisch dankzij de infrarode aanwezigheidssensor. Ze wordt eenvoudig aan de muur bevestigd met twee pluggen en schroeven.

De solar LED wandlamp is voorzien van een bewegingssensor.

Het lijdt geen twijfel dat draadloze armaturen een optie zijn om te overwegen bij het verlichten van allerlei buitenruimtes.