Gratis verzending vanaf

    Ontvang 5% korting op je eerste bestelling

    Garantie tot 5 jaar

    Contact

Tafellampen met geïntegreerde LED

Tafellampen met geïntegreerde LED vereisen geen extra lampen om te werken en ze bieden extreem hoge kwaliteit verlichting. De fabrikant past perfect bij de houder en creëert eindeloze opties in termen van ontwerp.

Met dit type licht combineren de veelzijdigheid en elegantie de nieuwste LED -technologie om uw binnen- en buitenruimtes te versieren.

Image
Tonen
32

van 99 producten

Sorteer
Bestsellers

Onze uitgelichte producten van Tafellampen met geïntegreerde LED

Tonen
32

van 99 producten

Zoeken in deze categorie

Prime

Verkoopprijs

Heeft korting

Type

  • 143
  • 4
  • 1

Kleuren

Materialen

Blijft

Stijlen

Speciaal

Merken gerelateerd aan deze categorie

Over ons Tafellampen met geïntegreerde LED

Ons assortiment draagbare tafellampen met geïntegreerde LED kan worden opgeladen via USB, zonne -energie of worden op de batterij bediend. Ze passen bij alle soorten klanten, of ze nu spirituele nomaden, minimalisten, creatieve zielen of 100% praktisch zijn.

In onze online catalogus vindt u ook LED -tafellampen voor kinderverlichting met ontwerpen die perfect zijn voor kwekerijen, speelplaatsen, slaapkamers, enz.

Dit type verlichting biedt 2 significante voordelen in vergelijking met gloeilampen: hun gebruik van het leven - die tot 50.000 uur kan bereiken - en de elektriciteitsbesparing die ze bieden - een vermindering van het verbruik van maximaal 50% -. Deze voordelen worden ook door de tafellampen geleverd met LED -lampen.

Welke soorten tafellampen met geïntegreerde LED zijn er?

De tafellampen met geïntegreerde LED zijn extreem veelzijdig. Dit is een van de redenen dat prestigieuze fabrikanten voor hen hebben gekozen.

We vermelden enkele van de typen die u kunt vinden op basis van hun kenmerken:

  • Vast of draagbaar. U kunt vaste tafellampen vinden met geïntegreerde LED met geweldige ontwerpen, en zelfs verbonden, zodat u het licht kunt richten waar u geschikt is. Bovendien kunt u batterijen krijgen die worden opgeladen via USB of MicroUSB die maximaal 15 uur duren. U kunt ook modellen kiezen die op batterijen werken of zelfs werken met zonne -energie. In onze catalogus vindt u ook lampen en bureaubraten.
  • Binnen of buiten. Kies uit een breed scala aan modellen die we bieden, zowel voor binnen- als buitengebruik. Zoek naar robuuste lampen voor uw buitenruimtes, vooral als u ze gaat plaatsen in gebieden waar water is, zoals door zwembaden, fonteinen, toiletten, enz.
  • Gemaakt met natuurlijke of verfijnde materialen. Polyethyleenblokjes van verschillende kleuren, glazen potten, rattan, touw, hout, metaal, enz.
  • Met extra functies. Als u van minimalisme en de nieuwste technologie houdt, zijn tafellampen met geïntegreerde LED met een Bluetooth -luidspreker of veranderingskleur perfect voor u. Vergeet ook niet dat geïntegreerde LED -lichten u in staat stellen om te veranderen tussen verschillende kleurtemperaturen.