Gratis verzending vanaf

    Ontvang 5% korting op je eerste bestelling

    Garantie tot 5 jaar

    Contact

LED-Buizen 120cm

Image

15 producten

Sorteer
Bestsellers

Onze uitgelichte producten van LED-Buizen 120cm

15 producten

Zoeken in deze categorie

Prime

Verkoopprijs

Heeft korting

Vermogen (W)

W

W

Buislengte

  • 14

Materialen

Fitting

  • 15
  • 1

Bewegingssensor

  • 2
  • 2

Lumen

lm

lm

Stralingshoek

º

º

Marken

  • 2
  • 1

Speciaal

Merken gerelateerd aan deze categorie

Over ons LED-Buizen 120cm

Ontdek een duurzaam en zeer effectief verlichtingssysteem met onze 120 cm LED -buislichten. De grote verscheidenheid aan functies die ze bieden, maakt ze de beste optie als het gaat om het vervangen van de oude fluorescerende buislichten in uw huis of bedrijf, die veel vervuilender zijn en ook minder efficiënt en duurzaam zijn.

Bovendien verbruiken ze tot 50% minder energie die, naast het helpen van u om geld te besparen, ook helpt om de uitstoot van koolstofdioxide te verminderen en het ecologische en milieuvriendelijke profiel van dit product te versterken.

Over het algemeen worden LED -buislichten gekenmerkt voor het uitzenden van een meer intens en stabiel licht dan andere modellen, zoals de T5 LED -buislichten, en ze hebben een hogere kleurweergavecapaciteit, die helpt om de details van de kamers die ze oplichten te verbeteren. Deze kwaliteiten maken een back -up van het feit dat de LED -buisverlichting van 120 cm ideaal is voor uitgebreid gebruik in gebouwen en bedrijven die een heldere en krachtige verlichting vereisen.

Onze modellen van 120 cm LED-buislichten kunnen eenvoudig worden aangesloten op het netwerk via een zijaansluiting die naar behoren wordt gemarkeerd en ze werken met een spanning van 220-240 V, zodat ze geen starter of ballast nodig hebben.

Hun lichtoutput, dat in sommige modellen 2.340 lumen bereikt, maakt onze LED -buislichten van 120 cm perfect bereid om de donkerste omgeving met licht te vullen.

Ruimtes en kamers aanbevolen voor LED -buislichten van 120 cm

De grootte van onze 120 cm LED -buisverlichting maakt ze een geschikt model voor gebruik in scholen, klaslokalen en andere gebouwen die zijn ontworpen voor studie, zoals bibliotheken.

De intensiteit van hun licht, zonder flikkering of zoemen, stelt hen in staat om elke hoek effectief te verlichten en de visuele concentratie in taken te vergemakkelijken die dit vereisen.

Het gebruik ervan is echter niet beperkt tot de bovengenoemde ruimtes. Dankzij al hun kenmerken zijn de 120 cm LED -buislichten ook zeer effectief voor het verlichten van andere grotere instellingen, zoals grote kantoren en lobby's met hoge plafonds inkantoorgebouwen, of commercieel gebouwen waar een goede zichtbaarheid absoluut essentieel is.

Bovendien zijn ze ook een geweldige optie als LED -verlichting in garages en parkeergarages, zowel openbaar als privé, als voor logistieke voorzieningen, en bepaalde soorten magazijn.